keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Muovilla koreaksi

Joskus kauan sitten törmäsin ihanaan nettisivuun, josta löytyi koko kirjo hienoja "muovi"tuotteita. Silloin kovasti niitä ihastelin, koruja, kelloja ja muita ihania.
Nyt kuin salama kirkkaalta taivaalta tuli juuri korut mieleeni. Mutta sitten alkoikin kova metsästys, että minkäs merkkisiä ne korut taas olikaan ja mistäs niitä saikaan ostaa. Salapoliisityö tuotti tulosta: korut ja muut ova titiMadamin!

Haluaisin koristaa siis niin itseäni, kuin erityisesti kotia. (Kaikki kuvat lainattu titiMadamin sivuilta)


Näistä tuo peura olisi aivan ihana! Tarkemmin sanottuna Duffy the Deer :) Meillä ei tällä hetkellä ole  minkäänlaista kelloa millään seinällä. On hauskaa seurata vieraiden (ja tutumpienkin) liikkeitä ja pään kääntelyä, kun etsivät kelloa. Voisi siis armahtaa heidät ja hankkia kellon. Ja samalla koristaa kotia.


Myös Duffy the Deer peili voisi olla hieno.

Eikä nämä kynttilänjalatkaan olisi yhtään pöllömpiä.


Itseäni koristamaan tahtoisin ihania Juan the Bambin! Niin kaulassa kuin rintamuksessa suloinen bambi olisi ihana. Värivaihtoehtojakin on lukuisia.

Ihania juttuja siis kaikenkaikkiaan. Lastenkorut kun tuppaa oleen aika rumia, voisi Pihlallekin ehkä joskus hankkia noita kaulakoruja :) Eikä titiMadamin tuotteet ole edes hinnan kiroissa, mikä on tietty ihan parasta! Tampereella näitä myy Supermukava ja Helsingissä Kiasman kauppa sekä LUX. Nyt pitäisi vaan saada itsensä Supermukavaan asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.