torstai 8. heinäkuuta 2010

Vessataidetta

Hyi kaikille, jotka ajatteli jotain ällöä :D

Meillä löytyy siis vessasta eräänlaista taidetta. Vanhoja mainoksia postikorttimuodossa. Jo vanhassa asunnossamme oli muutama sellainen ja nykyisessä kodissa homma on ottanut tuulta alleen. Vessan oven sisäpuoli hiljalleen täyttyy korteista.



Keräily lähti liikkeelle ihan vaan kivan löydön pohjalta ja sitten piti keksiä paikka sille kivalle löydölle :) Ensin oli vain ulkomaisia mainoksia, mahtuu joukkoon muutama oikeasti ulkomailtakin ostettu :) Mutta sitten alkoi löytyä enemmän noita suomalaisia, niinkin hienosta sisustuskaupasta kun Ikaalisten kylpylän myymälä :D

Nyt ollaankin sitten silmätarkkana aina kaupoissa, joissa on isot korttivalikoimat, paljon nimittäin löytyy noita nykyään. Erityisesti suurempia, niinkuin viimeiset hankinnat, Kärkkäiseltä löytyi ne.


Sisällöltänsä nuo ovat hupaisen tahatonta huumoria. Mainokset ovat pääasiassa hyvin vanhoja, 20-luvulta suurin osa. Jo pelkästään kieliasu herättää hymyn poikasen :)
Ei siis mitään vakavaa ja totista taidetta vaan juuri vessaan sopivaa :D

Tavoitteena täyttää koko ovi... :)

1 kommentti:

  1. Nuo ovat aivan ihania!

    Netistäkin löytää vanhoja mainoksia kuvina, mutta meillä ei ole kuin mustavalkotulostin, aargh! Jos olisi väritulostin niin saisi tulostettua noita kaikkia ihania vanhoja mainoksia! :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.