tiistai 26. lokakuuta 2010

Terveisiä Tukholmasta!


Pienen blogitauon takana oli meidän reissu Tukholmaan. Koska pidempi reissaaminen ei vielä oikein innosta, päätettiin tehdä päivän reissu Ruotsin maalle. Etukäteen jännitin kamalasti miten reissu Pihlan kanssa sujuu, yöt laivalla ja syömise on the road. Onneksi jännittäminen osoittautui turhaksi, matka kaikkineen oli erittäin onnistunut! Oli ihana päästä irti tavallisesta arjesta. Ja tietty käydä Tukholmassa. Viimeksi käytiin siellä, kun äitiyslomani oli juuri alkanut. Tuolloin raskausviikolla 35 vielä jännitettiin tulevaa perheenlisäystä. Ja nyt se oli sitten matkassa reissussa ihan omana itsenään :)

Ei tehty sen ihmeellisempää Stokiksessa, shoppailtiin pääasiassa. DesignTorget ja Lagerhaus on mun suosikkikaupat Tukholmassa, jotka haluisin Suomeen kans. Täytynee tuoda niitä ostoksia näytille, kunhan saadaan ne esille ja paikoilleen. Suurinosa hankinnoista oli kaikkea tavaraa kotiin, Pihla-parka jäi ilman mitään Tukholmasta :D Muistoksi ostettiin kuitenkin laivalta Viking kylpyleluksi :)

Päivä Tukholmassa reissun perään oltiin sitten vielä päivä Helsingissä, siskoni ja tämän miehen luona. Käytiin Heurekassa, lankomies on siellä töissä, joten viitsittiin ihan pikaisestikin siellä poiketa. Ja voi kuinka meillä oli lystiä :) Siellä on "Kolikon tie" -näyttely, jossa sai kolikkoon oman kuvan. Tehtiin koko poppoosta kolikot, Pihlasta myös :)

Kyllä nyt kelpaa palata normaaliin arkeen ja yhden jos toisen projektin pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.