keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Mikrobloggausta

Niin kuin on huomattu viime aikoina, on bloggaamiseni jäänyt minimalistiselle asteelle. Työt ja vapaa-ajan vähentyminen rokottaa tehokkaasti tätä harrastusta. Mikä harmittaa. Toisaalta aiheetkin on olleet ihan hukassa, ei tunnu irtoavan mitään.

Mutta koska totaalihiljaisuus on tylsää ja haluan tätä jatkaa, otan matkaan uuden ulottuvuuden: mikrobloggauksen á la Twitter!


Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt Twitteriä pääasiassa erilaisten julkkisten seuraamiseen ja hiljalleen oma tweettaus on alkanut kiinnostaa.
Koska Facebook tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaisiin päivityksiin, keskittyy Twitterini kuitenkin pääasiassa yhteen asiaan:  tässä hetkessä elämiseen ja kiitollisuuteen.
Siispä pyrkimys on päivittäin tweetata aiheella "parasta päivässä". Tarkoituksena on löytää ne ilon ja onnen hetket ihan tavallisesta päivästä. (Inspiraationa tässä toimii Trista Sutter, joka samaisia asioita tweettaa.)

Voit seurata tweettejäni suoraan Twitterissä tai myös täällä blogissa, lisäsin nimittäin tuonne sivupalkkiin feedin tweeteille (oi miten ihanaa suomen kieltä ;) ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.