maanantai 13. helmikuuta 2012

Aikaa kahdelle

Helsinkiläiset ja paikkaa tuntevat hoi!
Vinkkejänne kaivataan!

Ensi viikonloppuna tapahtuu jotain ihmeellistä ja mahtavaa, kun pinkaisemme ihan kaksin miehen kanssa Helsinkiin. Alkuun tarkoitus oli että menen yksin sunnuntai-iltana katsomaan Idolsin liveä. Sitten ajateltiin, että mennään yhdessä. Sitten päätettiinkin, että mennään yhdessä ja ollaan koko sunnuntai siellä. Sitten päätettiinkin mennä jo lauantaina ja olla yötä siellä. Ja ihan viimeisimpänä muutoksena tuli päätös heittäytyä turistiksi ja olla siskon nurkkien sijaan yötä hotellissa. Ooooh :)

Perimmäisenä syynä kaikkiin muutoksiin ja jutun laajentumiselle on meidän 19.2. oleva kihlajaispäivä, jota olemme vuosittain juhlistaneet enemmän tai vähemmän.

Nyt aateltiin sit oottaa se enemmän.

Lauantaina tipautetaan lapsi ja koira mummin & taatatn hoiviin ja hurautetaan Helsinkiin.

Yöksi mennään vankilaan Katajanokalle. Vankilassa pitäisi olla kylpyamme (tästä inspiraatiosta kiitos SaraMamalle :) ) ja herkullinen aamiainen. Jännittävää luksusta.


Hotellissa hengailun lisäksi olisi kiva tehdä jotain, mitä ei aiemmin Helsingissa ole tullut tehtyä.

Lauantaina haluaisin käydä kaupoissa, joissa en ole käynyt. Aikaisemmin niitä on ollut mielessä monta, nyt ei oikein yhtään. Pitää etsiä, jotain sisustustavaraa himottaisi saada. Yhden lelukaupan haluan käydä katsomassa, tähän asti olen vain kuolannut kiinni olevan liikkeen ikkunasta.

Ja jotain hyvää ruokaa pitäisi saada. Luksusta olisi voinut hakea syömällä Luomossa tai Gaijinissa, mutta ei nyt viedä tätä niin pitkälle. Ainakin sushilounas. Ja hotellille herkkuja.



Sunnuntaina voitaisiin keskittyä kulttuuriin.
WDC:n tiimoilta saattaisi löytyä jotain tekemistä. Kauko-kahvila olisi kiva kurkata, olen jo netissä siellä vieraillut :) Design-museossa voisi poiketa.
Ja luonnontieteellisessä museossa, siellä en ole koskaan käynyt.

Ja sitten illalla Idolsiin! Vieläkään en kyllä tiedä saanko miestä seuraksi... Mutta mä menen ja toivottavasti pääsen kannustamaan Petriä, Torstenia sekä Diandraa livenä :)

Mutta nyt on siis hyvät neuvot kalliit! Kertokaapa jotain omia piilotettuja Helsingin helmiä!

1 kommentti:

  1. mahtavaa, vuoroin vieraissa :) mä en ehkä ole paras henkilö suosittelemaan mitään paikkaa, kun en paheemin pääse mihinkään käymään, mutta olkkari-kaupassa kruununhaassa on ihania sisustusjuttuja. niin ja ateneumissa on se larsson-näyttely. ihanaa teillä on varmasti ilman ohjelmaakin <3

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.