tiistai 22. lokakuuta 2013

Blingiä päivään

Pimeään syksyyn ja perusarkeen tarvitaan piristystä. Minä tarvitsen piristystä. Ja intoa näyttää edes vähän ihmiseltä. Pihlan vauva-aikana innostuin amerikkalaisen bloggaajan What I wore wednesday-haasteesta, missä haastoin itseni pukeutumaan säädyllisesti päivästä toiseen. Omia WIWW-kuvia onkin hauska katsella, vähintään siksi, että tarvitsen kipeästi ideoita miten yhdistää säädyllinen ulkonäkö ja imetys.

Vaatteet on kuitenkin edellisen imetyksen ja kotiäitiyden heiniä, nyt kuljen mielelläni äitiunivormussani, eli legginseissä ja jossakin tunikassa tai muissa yhtä rennoissa vaatteissa. Sen sijaan tämä kehno pukeutuminen kaipaa hieman blingiä!
Siispä haastan itseni yhdistämään tylsiin vaatteisiin koruja ja siten piristän itseäni. Ja ilahduta muita ympärilläni näyttämällä siltä, että edes vähän kiinnostaa miltä näytän :)

Koruja mulle on vuosien aikana kertynyt hurjat määrät. Tykkään kovasti niitä ostella, mutta käyttö on jäänyt vähemmälle. Eniten syytän työtäni, missä kuljen massan joukossa sinisiin verhoutuneena, eikä korujakaan saa käyttää. Ei edes kihla-ja vihkisormuksia, joita edelleenkin unohdan välillä käyttää.


Kaikkein innokkaimmin käytin koruja opiskeluaikoina, jolloin haastoin itseni tämänkaltaiseen koitokseen, silloin tavoitteena oli käyttää koulussa joka päivä eri korua. Ja uskokaa tai älkää, koruja riitti ja jäi käyttämättäkin. Varastoa siis tähänkin haasteeseen on...


Päivittäisellä tasolla korut löytyy Instagramista, #BlingiäPäivään.
Ja sunnuntaisin kokoan viikon korut yhden otsikon alle.

Jes. Tästä olen innoissani, piristysruisketta ja kimallusta. Ehkä joku muukin kokeilee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.