tiistai 24. elokuuta 2010

Oon mää tehnyt muutakin kun leiponut

Hah, ihan niinkun edes leiposin usein :D

Joku ehkä muistaa, kun kesäkuussa Martha Living-"katsauksessa" ihailin vauvan bodyn kehystämistä. Inspiroiduin siitä niin paljon, että päätin toteuttaa idean.
Onneksi Ikea on nyt niin lähellä meitä, että saatoin poiketa sinne pikaisesti hakemaan juuri tähän tarkoitukseen sopivan kehyksen. (Iski pieni paniikki, kun menin etsimään kuvaa kehyksestä Ikean sivuilta. Siellä ei ollut sitä enää! Ja mä kun ajattelin, että jos joskus tarttis toisen samanlaisen kehyksen... Nyt pitää äkkiä kiiruhtaa katsomaan onko niitä vielä...)

Kehyksissä, lasin takana, on siis Pihlan ensimmäiset vaatteet. Ihanan pienet ja suloiset. Ne oli ensimmäiset vaatteet, jotka ostin Pihlalle raskausaikana. Ja ensimmäiset omat vaatteet mitä päälle laitettiin. Uskomatonta, että tyttö on joskus ollut noin pieni! (Toi lakki kylläkin näyttää ihan valtavalta! :D ) Nyt se huitelee erityisesti pituudessa ihan omissa lukemissa.
"Kortissa" lukee tytön nimi ja siitä löytyy tärkeimmät syntymädatat, päivämäärä, kellonaika ja paino sekä pituus. Ja ihana lintu :)


Vielä ei olla taulua saatu seinälle asti :) Enkä oikeastaan tiedä, sopiiko se tänne meille juuri nyt. Ajatuksissa on, että jos joskus olisi uusi koti ja tarve toiselle taululle, voisi ne laittaa vierekkäin jonnekin.
Toisaalta, meidän makuuhuone on ikuisuusprojekti, joka elää kaikenaikaa. Ehkä se asettuu joskus sinne :)

1 kommentti:

  1. Ihana, liikuttava :)

    Mulla oli aikoinaan samanlaisia haaveita, mutta kun saatiin pienet vauvanvaatteet kaikki käytettyinä eikä meidän "pieni" edes mahtunut niihin, jäi koko idea... Kun en halunnut kehystää jonkun toisen vaatteita, jotka oli kerran päällä ja tiukkoja :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.