torstai 16. syyskuuta 2010

Kaukaa Martha Living-arkistoista

Kesä taisi mennä jo ja mä täällä esittelen heinäkuun Martha Stewart Livingin sisältöä :)
No, on mulla siihen syykin: piti tehdä tämä homma lomalta palatessa elokuussa, mutta sitten ostettiin uusi tietokone (mäkki tietty! :) ) ja siihen ei sitten heti suorilta saanut scanneria kiinni. No, pari viikkoa sitten vasta saatiin piuha ja sitten ohjelmien kanssa oli ongelmia jne.. Mutta nyt mä olen täällä kera Marthan!

Kaikki kuvat Martha Stewart Living July 2010

Yllättäen heinäkuun numero keskittyi Amerikkaan ja sen mahtavuuteen. Sininen, punainen ja valkoinen oli hallitsevana, joten värien ihanuutta ei juurikaan päässyt ihailemaan.



Hauskoja koristeluideoita, jos joskus olisi oma piha, jossa olisi kiva terassi tms. Ja jos jostain saisi tollaisia paperikoristeita. Vaikka kyllähän Tiimarista ollaan kovaa vauhtia tekemässä juhlakauppaa, joten ehkä sieltä joskus tällaisia vielä saa.

Kesällä syödään tietty jätskiä. Ja vähänkö olisikin ihana syödä tuollaista jäätelökakkua! Hieman erilaista kun ne lapsuuden jäätelökakut, joissa litran pakettijäätelöistä oli kyhätty kuorma-auto tms :) Tuossa kakussa on persikka- ja vadelmasorbettia, vadelmajäätelöä, kakkupohjaa ja mustikkahilloa. Namnamnam! Ohje löytyy osittain täältä.

        

Tuollaisia mehujäitä taasen olisi hauska lipsiä. Ties vaikka tollaisia saisikin lähempääkin kun Ameriikasta, en ole pitkään aikaan tutkaillut mehujäätikkuvalikoimia kaupoissa. Jostain vauvanruokaopuksesta luin kivan vinkin, että voisi tehdä jäätelön vauvan soseesta ja antaa vauvan sit imeä/purra sitä, auttaisi ikeniä, kun hampaita puhkee. Tämä täytynee kokeilla, koska aihe on hyvinkin ajankohtainen meillä. (Off topic: Pihlalla on jo yksi hammas!!)

 




Maissia! Maissikoiria ja paukkumaissia :) Jostain syystä en koskaan Amerikassa ollessani ole törmännyt corn dogeihin. Aika ällöltähän tuo näyttää, mutta olisi kiva maistaa. Jos olisi upporasvakeitin, niin voisi kokeilla tehdä itse. (Näkyisi sieltä löytyvän uuniversioonkin ohje.. Pistetään harkintaan.)
Karamelli-poppareita sen sijaan aion kokeilla. Niistä mä tykkään!! Luulin, että en voisi, koska ohje vaatii maissisiirappia. Mutta kas, Stockamannilla on juuri sopivasti Boston-viikot ja siellä oli maissisiirappia. Tästä seurannee raportointia myöhemmin...


Hauska idea matkapäiväkirjoihin/-valokuvakirjaan. Mä tykkään kerätä kaikennäköistä sälää aina reissuista ja pähkäilen aina miten niitä säilön. Tässä voisi olla ideaa, noi karttakuoret on kivoja.

Ja vielä yksi ruoka. Tämä kyllä sopii 4th of July juhlintaan kuin nenä päähän, sen verran periamerikkalainen on tuollainen piirakka. Voisi olla hauskaa joskus kokeilla. Kinuskissassa olisi ohje.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.