tiistai 21. syyskuuta 2010

Voiko ihanammin päivän enää alkaa?

Meillä on Pihlan kanssa oma ihana aamurutiini.
Tyttö heräilee yleensä puoli kahdeksan aikoihin, juuri sopivasti ennen kuin Mikko lähtee töihin. Pihla saa naureskella isän kanssa hetken ennen aamun touhuja.
Pihlan mielestä parasta aamuissa on ehkä ilmakylvyt, kun saa kölliä sängyllä nakuna. Niin kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin, niin siinä kyllä häviää unihiekka ja aamuv*tutus kun toinen nauraa ja killittelee niin aurinkoisena. Aamut on ehdottomasti Pihlan parasta aikaa, siinä mielessä täysin äitinsä ja erityisesti isänsä vastakohta, me kun ollaan iltaihmisiä.

Mulle yksi aamun helmi on Martha Stewart Show! Se alkoi pari viikkoa sitten MTV3 Avalla, mutta tulee klo 17, joka on surkea aika elämisen kannalta. Tai no, ennen se olisi ollut täydellinen, koska se on meidän ruoka-aika ja ennen katsottiin usein telkkaria samaan aikaan kun syötiin. Mutta nyt kun Pihlakin syö, niin me syödään koko perheen voimin keittiössä.
Surin jo, että en pääse Marthaa katsomaan juuri koskaan, mutta viime viikolla ilokseni huomasin, että ohjelma uusitaan aamuisin kahdeksalta! Jeejeejee :D
Siispä kun Pihla on saanut vaatteet päälleen, parkkeerataan me olohuoneeseen, minä sohvalle ja Pihla sitteriin tai lattialle lelujen kanssa ja katsotaan yhdessä Marthaa :) Ja saanpa syödäkin olkkarissa :)


Pienistä asioista sitä tuleekin onnelliseksi. Tämä meidän oma aamurutiini on kiva alku päivälle, sitä pitää itse keksiä aikatauluja, kun niitä ei muuten ole :)
Viikonloppuina mennäänkin sitten ihan eri aikatauluilla, lauantaina herätään jo kukonlaulun aikaan vauvauintiin ja sunnuntaisin mennään ihan fiilispohjalta. Usein viikonloppuisin Mikko viettää aamuisin enemmän aikaa Pihlan kanssa, mä sen sijaan vien koiraa ja touhuan muuta.
On siis kiva, että meillä on nämä omat arkirutiinit :)

Miten te aloitatte päivänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.