perjantai 12. marraskuuta 2010

Juhlamenu hakusessa

Ajattelin tehdä sunnuntaisen isänpäivän kunniaksi aivan uuden aluevaltauksen, juhla-aterian valmistus. Isäni on tulossa meille sunnuntaina ja vähintäänkin juhla-ateria on paikallaan, kun juhlitaan Mikon ensimmäistä isänpäivää, myös isäni ensimmäistä ukinpäivää.
Mikko ei ainakaan vastustellut ajatusta mun kokkauksesta :)
Voi olla kyllä, että turvaudun sen apuun, jos päädyn liharuokaan ;)

Mutta mitä mä siis teen? Mikä olisi hyvää ja ennen kaikkea: mitä mä osaan tehdä?! :)
Ehkä jotain uunissa valmistuvaa, sitä en niin helposti pysty mokaamaan. Lihaa, jotain lisukkeita, perunaa ja kasviksia? Vaikeaa.
Tekisi mieli tehdä jotain bataattipohjaistalisuketta, nyt kun Pihla on sitä syönyt oon itsekin useampaan kertaan sitä  maistellut ja sehän on hyvää!

Kuvat täältä, täältä ja täältä.

Ja sitten tietty joku mahti kakku sankareille :)

Miten te juhlitte isänpäivää? Onko muilla ensikertalaisilla jotain spessua suunnitelmissa?

4 kommenttia:

  1. Bataattilaatikko, jota äitini tekee jouluisin. Sehän ehkä menisi vaikka onkin vähän jouluinen. Reseptin saan soittamalla äitelle. Sen tiedän, että kermaa siitä ei puutu ;)

    Älyttömän hyvää. Tykkään vaikken välitä erityisesti muista joululaatikoista. Vierelle lihaa.

    VastaaPoista
  2. Voi ei kun luin tän vasta nyt :( Mutta kuulostaa sen verran hyvältä, että voisin kokeilla sitä itse jouluna... Palaan asiaan :)

    VastaaPoista
  3. Tämä kommentti tulee tietty ihan liian myöhässä isänpäivää varten, mutta for future reference: uunivihannekset ! Bataattia, porkkanaa, kesäkurpitsaa, punasipulia, herkkusieniä, paprikaa tms tms sopivan jyhkeiksi palasiksi, oliiviöljyä ja haluttuja mausteita päälle ja uuniin. Loistava lisuke ja valmistuukin melkein itsestään!

    VastaaPoista
  4. Onia; kuullostaa hyvältä. Täytyy pitää tämä mielessä, nopeat lisukkeet on aina tervetulleita!

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.