tiistai 9. marraskuuta 2010

Olohuone uuteen uskoon

Salaperäinen vinkkailu haaveilusta viime sunnuntai oli asuntoaiheinen. Käytiin katsomassa yhtä asuntoa, joka netissä vaikutti kivalta ja lupaavalta. No, livenä se ei sit ollutkaan sitä :( Muutenkin asunnon vaihto on viime aikoina ollut paljon mielessä, mutta nyt tehtiin päätös, että haaveilu jää ja keskitytään nykyisen kohentamiseen :)

Asutaan kerrostalokaksiossa ihan keskustan tuntumassa, joten mikään hinku ei sinänsä tästä pois ole. Kaikki on niin ihanan lähellä ja hyvinhän me tällä porukalla tässä mahdutaan asumaan.
Mutta koska ollaan tällä mallilla asuttu pian 2,5 vuotta olis pakko tehdä jotain muutoksia.
Siispä olohuone saa pienoisen kasvojen kohotuksen.

Heti sunnuntain asuntonäyttöpettymyksen jälkeen väsäsin Photoshopissa hienon huonepohjan ja huonekalut oikein mittakaavassa :) Ihmettelen, miksi en oo aikaisemmin tätä keksinyt, oon nimittäin ihan paperiversiona tehnyt samaa.

Tällainen huone on siis nyt. Oon täysin kyllästynyt järjestykseen ja itseasiassa se on kyllä aikas tehotonta neliöiden käyttöä. Kun sohva on keskellä huonetta, vie se aivan valtavasti tilaa ja jäljelle jää koloja sinne tänne. Mua tympäsee myös se, että meidän eteisestä on suora näköyhteys ei-niin-siistille työpöydälle (tuo vaaleansininen laatikko :) ), joten se saa vaihtaa paikkaansa.
Uutta järjestystä on jo kovasti suunniteltu Photarissa, viikonloppuna saatetaan jo toteuttaa muutos.
Ja koska pelkkä järjestys ei tietenkään riitä, ajateltiin hankkia jotain uutta huonekalua.
Ehkä uusi tv-taso, sellainen matala olisi kiva. Ikea tarjoaa muutaman varteenotettavan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.