maanantai 8. marraskuuta 2010

Kauneutta elämään - Life Made Lovely #5

Photobucket

Mulla on erikoinen mieltymys. Rakastan asioiden selvittämistä. Enkä tarkoita jonkun ongelman tai asian selvittämistä, siitä en niinkään tykkää. Mutta jonkun asian konkreettinen selvittäminen. Se on parasta. Yksinkertaista kauneutta ja mukavuutta elämään :)
Viime aikoina oon saanut harrastaa sitä paljon, kun lankoja pitää keriä vyyhdistä kerälle. Siinä, jos missä tulee sotkuja selvitettäväksi.Kuvassa matonkuteet, joista pitäisi tulla iki-ihana pitsimatto. Se olkoon kaunis asia elämään tulevaisuudessa :)


I have a weird preference. I love untangling things. And I don't mean dealing with a problem or an issue, that I don't prefer at ll. But physical untangling of something. That is the best. Brings a lot of simple loveliness in my life :)
Lately I have been able to act on this preference a lot because I have a lot of yarn I need to roll up. And it sure needs quite a lot of untangling.
In the picture there are rolls of carpet rag to be made in to a beautiful doily carpet. That will be a lovely thing in life someday in the future :)

4 kommenttia:

  1. That must be a stress relief for you...whatever works right?? :)

    VastaaPoista
  2. Perfectly lovely... in its own way! ;)

    VastaaPoista
  3. it's all about finding the simple pleasures. plus i think your yarn looks pretty rolled up in it's little ball :)

    VastaaPoista
  4. Kääk haluatko tulla meille selvittämään mun KORUVYYHDIT?! Niiden selvittämättömyys on päässyt karkaamaan käsistä kun neljä pientä kättä on välillä tutkinut ja hypistellyt kaulanauhoja ja käsirenkaita. Päätin ennen muuttoa erotella ne, mutta aloitin ja huomasin että joudun joko käyttämään koko yön hommaan tai katkomaan muutaman ketjun..

    Vyyhtien setviminen on kyllä nautinnollista, olen samaa mieltä!!

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.