tiistai 16. marraskuuta 2010

Olohuoneen uusi ilme

Viime viikonloppuna ahkeroitiin ja vaihdettin olohuoneen järjestys. Miksihän sitä ei enää nykyään vaihda huonekalujen järjestystä juuri lainkaan?! Lapsena/teininä rakastin huoneeni järjestyksen vaihtamista, varmaan kerran kuussa vaihtelin tavaroiden paikkoja. Ehkä se, että tavaroita on nyt vähän enemmän rokottaa innostusta. Toisaalta, järjestyksen vaihtaminen virkisti kummasti ja vanha tuttu koti näyttää taas uudelta ja vähän kivemmalta. Joten se auttaa kyllä jaksamaan kantamisessa ja raijaamisessa :)

Aikamoinen urakka se olikin, kun piti kirjahyllyt tyhjentää ja kaikki tavara siirtää makuuhuoneeseen. Järkyttävän paljon meillä on tavaraa! Ajoitus tälle järjestelypuuhalle oli mitä parhain, koska meillä on parhaillaan kirpparipöytä. Päästään suoraan eroon turhista tavaroista, jee!

Vanha olohuoneen järjestys tuntui aikanaan parhaimmalta ja varsin toimivalta, mutta nyt, kun järjestys on vaihdettu, ihmetyttää, miten päädyttiin siihen ratkaisuun.
Photoshopilla leikittynä huone näyttää tältä (kurkkaa vanha täältä):

Tällä järjestyksellä huoneeseen tuli kuin taikaiskusta paljon enemmän tilaa. Siis aivan mielettömän paljon! Kaikki meillä nyt käyneet ihmettelee, mitä ollaan tehty huoneelle kun tilaa on niin paljon :) Eikä oikeasti poistettu kalusteista kuin yksi CD-hylly, sekin kooltaan huimat 20x15cm :) Mikko epäilee huoneen feng shuin kärsineen juuri siitä yhdestä CD-hyllystä ;D

No, nyt ongelma onkin se, mitä tehdään tällä "uudella" tilalla.
Erityisen autioina on kaksi kohtaa:

Pitäisi siis keksiä mitä noihin kohtiin laitetaan. Ehkä lisää istumatilaa, nyt kun ei ole kuin tuo sohva. Myös jotain tarttis tehdä sille, että huoneessa kaikuu aika paljon. Onko ideoita?
Tuo keltainen pallo on paikka virkatulle matolle, (jonka olen itseasiassa jo aloittanut!) mutta sen kaveriksi taidetaan tarvita toinen matto tuonne sohva taakse. Mikä sen kanssa sopii?!

Auttakaa naista mäessä, jakakaa ideoita :)
Sitten kun olohuone on valmis voin tuoda ihan oikeita kuviakin näytille :)

2 kommenttia:

  1. Joulukuusi? :) Hyvä että on tilaa. Meillä alkoi olohuoneeseen ilmestyä lapsen leluja sen jälkeen kun tuo täytti yhden vuoden. On keinuhevosta, pientä pöytää, lelulaatikkoa.

    VastaaPoista
  2. Joulukuusta ajattelin kyllä tuonne kirjahyllyjen läheisyyteen :) Joko sen voisi sinne laittaa? :)
    Toisaalta, tilaan on kyllä luvassa täytettä juuri mainitsemistasi tavaroista; joululahjatoivelistalta löytyy juuri noita :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.