perjantai 10. joulukuuta 2010

14 yötä jouluun on...


Joulukorttien askartelu on pyörähtänyt viimein käyntiin... Jos vaikka saisin ajoissa valmiiksi, viimeksi taisi mennä edelliseen iltaan :)

Mai Makingsin puolella voit käydä katsastamassa ensimmäisen kortin. Lisää tulee tipotellen :)

En lähetä kymmenittäin kortteja, joten mulla on mahdollisuus pistää kortteihin hieman enemmän aikaa. Joskin huomaan, että koko ajan korttimäärä kasvaa, joten täytynee alkaa miettiä jotain vaihtoehtoa tuleville vuosille.
Yksi mihin en kuitenkaan sorru ihan heti, on valokuvakortit lapsesta. Niin söpö kuin Pihla onkin, en tiedä onko tyttö paras joulukorttiaihe... Ymmärrän sellaisten korttien lähettämisen läheisille ihmisille, mummot ja kummit on varmasti mielissään. Mutta koska joulukorttilistaltamme löytyy esimerkiksi Rufuksen kasvattaja, en ihan koe valokuvakortteja omakseni :)
Toisaalta, jos joskus pyörtäisin nämä puheeni (siihenhän kai jokaisella naisella on oikeus?! ;) ) niin sitten tekisin jotain oikeasti hienoja valokuvakortteja. Kuten nämä:



          


kaikki kortit täältä

Heh, nyt mä oikeasti hurahdin noihin... :D Ehkä meillä on ensi vuonna kuvakortti sittenkin :)
Millaiset joulukortit teillä on?

2 kommenttia:

  1. Myönnän autuaasti etten lähetä ainuttakaan korttia.. En itsetehtyjä enkä ostettuja.
    Kunnioitan suuresti niitä jotka korttejä tekevät. Tuo ensimmäisesi on aivan valloittava!!

    Valokuvakortit lapsesta..
    No, niitä on ihan kivoja, niinkuin nuo löytämäsi, mutta myös ihan karmivia (välillä ihan valokuvaamossa otettuja), joissa on muovista lunta tai punaista plyysiä taustalla, ja etualalla jäykästi hymyävä piltti muoviomena kädessä istumassa, tonttulakki päässä ja rusetti kaulassa..

    Mä en tosin muutenkaan ole
    valokuvaamokuvien ystävä lasten kohdalla, jotenkin keinotekoista puuhaa.. Vaikka tietysti niillä on hyvät laitteet ja valaistukset yms verrattuna kotivehkeisiin.

    VastaaPoista
  2. Hih, mä liityin vauvavalokuvajoulukorttien (!) lähettäjien surulliseen joukkoon :D Me kyllä mun mielestä saatiin otettua aika kiva kuva, mutta niin kai kaikki äidit ajattelee.. Korttien saajat on ystäviä ja perheenjäseniä, jotka näkee meitä niin harvoin, että varmaan pieni vauvakuvapäivitys on ihan jees.

    Niitä kymmenittäin lähetettäviä kuolaavia, punasilmäisiä taaperoita sohvalla istumassa tonttulakki päässä en minäkään ihan ymmärrä.. Olen myös ollut postilla joulutöissä, ja siellä noille epäonnistuneille kuvakorteille nauretaan varsin räkäisesti :) Kannattaa siis ainakin lähettää ne kirjekuoressa ;)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.