keskiviikko 26. tammikuuta 2011

What I Wore Wednesday #16

Viime aikoina on tullut muutama uusi lukija ja ajattelin valaista ideaa WIWWin takana, lainaus ensimmäisestä WIWW-postauksestani 22. syyskuulta:

"Idea WIWW:n takana on se, että ihmiset innostuisivat kiinnittämään enemmän huomiota pukeutumiseensa ja suunnittelisivat erilaisia asukokonaisuuksia. Kohderyhmänä lienee juuri kaltaiseni kotiäidit, kotona kun saattaa herkästi jäädä ihan verkkarilinjalle... (mitään en tunnusta ;) ).
Jonkin aikaa olin jo ajatellut osallistua ja vihdoin sain aikaiseksi kuvattua viikon vaatteet. Ja täytyy kyllä sanoa, että tulipa kiinnitettyä enemmän huomiota pukeutumiseen. Mä kyllä aina puen ihan kunnon vaatteet päälle, jos lähden ovesta ulos, etten ihan verkkareissa vaan hillu, mutta nyt tuli enemmän kiinnitettyä huomiota siihen, että vaatteet näyttäisi hyvältä ja mietin koruja yms. asusteita enemmän.
Pienen oman lisän ajattelin tuoda ottamalla Pihlan mukaan kuviin :) Tytöllä kun on usein paljon tarkemmin harkitut vaatteet kuin mulla ja niitä on kiva esitellä tietty :)"

Tällä viikolla opittua: väsyneenkin kotiäidin ilmeen piristää huulikiilto :) Jos ei muuta niin ainakin huulet kiiltää. Olin aiemmin huulikiiltojen superkäyttäjä, mutta sen käyttö jäi Pihlan synnyttyä, tuntui että tyttö nuohosi itseensä aina kaikki kiillot. Mutta nyt nuohous on vähän vähentynyt ja voin taaas käyttää kiiltoja :D Muutenkin tuntuu, että vaatteetkin näyttää paremmilta päällä kun jaksaa/viitsii/ehtii laittaa vähän hiuksia ja vaikka sitä huulikiiltoakin.


This week I learned: even the most tired mummy gets a little boost form lip gloss :) If nothing else happens at least you have glossy lips ;) I used to be a heavy user of lip glosses but I stopped using them since Pihla was born, it felt as if she was rubbing all the gloss to herself. But nowadays this rubbing habit of Pihla's is gone and I can start using glosses again :D All in all I feel the clothes look a lot better if I have time/energy/interest for doing my hair and maybe apply a little bit of lip gloss.



Shirt - Lindex
Belt - Lindex
Jeans - Cubus

Tässä on se huulikiilto käytössä ;)

In this picture the lip gloss is in action ;)






Cardigan - HalpaHalli (local WalMartish store)
Top - Gina Tricot
Tank - H&M
Jeans - Lindex

Tässä kuvassa huulikiiltoa ei taas ole, eikä mitään muutakaan. Siispä kamera naaman edessä :)

In this picture there is no lip gloss or anything else for that matter.
Hence the camera in front of my face :)




Shirt - H&M
Tank - H&M
Jeans - Lindex
Necklace - Accessorize

Ale-löytö kaulakoru, ihana maatuskamedaljonki!

A sale find, a cute matryoshka doll locket!









Cardigan - H&M
Tank - H&M
Jeans - Cubus

Nyt te tiedätte mun salaisuuden, niinä päivinä kun kamera on
naaman edessä olen jaksanut panostaa vaatteisiin, en muuhun :)

Now you know my secret, the days I have the camera covering
my face I have focused on the clothes and not on anything else :)








WIWWiin ja Bejeweled Wednesdaysiin tieni vie. Mene sinäkin! Ja kiva kun kävit täällä :)

My road takes me now to WIWW and Bejeweled Wednesdays. You should go there too! Thank you so much for stopping by here at my blog!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.