sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kaupunkilomalla

Kun ei kauemmaksi pääse, kelpaa Helsinki enemmän kuin hyvin pienen kaupunkiloman kohteeksi.

Hypättiin torstaina junaan Pihlan kanssa ja tyttöhän ihan vallan sekosi. Nukkumisesta ei tullut mitään, vaan piti olla koko ajan hereillä ja valppaana tutkimalla kaikkea ympärillä. Ja mä kun olin pakannut laukkuun vähän suklaata ja luettavaa... ;)


Taisi olla kiva retki, edellisestä kerrasta ei tainnut jäädä paljon muistoja...

Matkalla Lahteen kesäkuussa

Torstai-ilta vierähti mulla Idolsin livelähetyksessä ja sen tulosta sulatellessa Loosessa. Kivaa oli olla siskon kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan.

Perjantaina testattiin sitten aamupäivällä rutiinien toteutusta vieraassa ympäristössä. Siispä kipitettiin Eiraan päiväkävelylle :) Kelpaisi mullekin tuollaiset maisemat asua :)


Ja mitä teki Pihla? Rutiinien mukaisesti typy nukkui autuaan tietämättömänä vieraasta ympäristöstä...


Iltapäivällä pääsin valloilleni, kun sain vihdoin ostaa ihan minkälaisia vaatteita tahansa ;) Ei yhtään etuosastaan avautuvaa vaatetta mulle pitkään aikaan :D

Junamatka kotiin ei sitten ollut enää niin hauska, Pihlaakaan ei niin kiinnostanut, mutta kotiin oli kiva palata. Tuntui kuin olisi ollut kauemminkin poissa. Tekisi mieli kovasti jonnekin pidemmälle reissulle. Erityisesti New York kiinnostaisi, mutta en tiedä onko a) rahaa b) aikaa c) Pihlasta matkakaveriksi. Onneksi aina voi haaveilla ja käydä välillä pyörähtämässä lähikohteissa :)

Nyt edessä onkin parhautta, sillä Mikolla on talviloma! Tänään sain jo makeaa mahantäydeltä, kun Mikko heräsi Pihlan kanssa ja mä sain nukkua. Nukuin 10 tuntia putkeen! Ihanaaihanaaihanaa. Ensi viikolla luvassa on myös Mikolle nukkuma-aamu, mutta myös kylpyläreissu (onko kellään kokemuksia vauvan taaperon kanssa kylpemisestä? ) ja ihanaa joutenoloa koko porukalla.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa autuaalta! Tuo nukkumisaamu siis. Ja Helsingissä käyminen.
    Musta on tullut Tampereella asumisen myötä niin pikkukaupunkilyyli, että Helsinki ja Turku on molemmat aina vähän niinku ulkomailla kävis :D.. Kulttuurikaupunkeja ihan..

    Nautinnollista lomaa ja uutta tiukkakauluksisten paitojen kanssa elämistä!

    Me oltiin kesällä Turun Caribiassa, Luula tais olla kymmenisen kuukautta, ja rakasti paikkaa (kuten myös Leea). Jonkin verran vietettiin aikaa pikkulasten kahluualtaalla, mutta enimmäkseen Luula halus kulkea sylissä mukana syvissä altaissa, porealtaat oli ihan hitti ja vesiputoukset aiheutti hihkumista. Ja sama lapsi oli pelännyt siihen saakka suihkua kotona ja viihtynyt vaan pikkuammeessa :). Lisäplussa oli kyllä se, että alkukesällä keskellä viikkoa paikka oli melkein tyhjä, en tiedä olisiko Luula säikkynyt jos kaikkialta olis kuulunut isompien lasten kiljumista tai näkynyt vierivieressä vieraita naamoja.
    Toivottavasti teillekin tulee hauska reissu!!!

    VastaaPoista
  2. Nukkumisaamu oli parhainta. Täytyy neuvotella vielä toinen samanlainen lomaviikolle :)
    Toivottavasti Pihlakin tykkää kylpyläreissusta, mehän käydään vauvauinnissa ja siellä neidin innostus vaihtelee joka kerta. Ajateltiin suunnata Ikaalisten kylpylään, sen lasten allasosasto on saanut paljon kehuja. Ja juuri väkijoukkoja mekin kammotaan, joten mennään keskiviikkona sinne. Peukut pystyyn, että ei tulla itkun kanssa pois juosten :)

    VastaaPoista
  3. Oi, nukkuminen on kyllä parhautta! Mutta siis nukutaanko teillä yöt läpeensä? Ilman syömisiä? Melkein voisin olla kateellinen.... Meilläkin meni sairaalareissun jälkeen viikko ilman yösyömisiä (ihana viikko :) ) mutta sitten piti taas ruveta yöllä syömään, kun päivällä ilmeisesti hampaiden takia ei viitsi syödä kunnolla. Jos ootte yöt syömäti, niin onko se tullut "itsestään" iän myötä vai oletteko varta vasten opetelleet siitä pois (MITEN?)?

    VastaaPoista
  4. Milla; Jep, vihdoista viimein Pihla nukkuu yöt putkeen! *hurraa-huutoja* Vähän ennen 1-vuotispäivää aloitettiin unikoulu, koska tyttö alkoi silloin herällä luvattoman monta kertaa ja olisi ollut koko ajan tissillä. Siispä kolmena yönä mies hoiti tytön rauhoittelun ja mä nukuin sohvalla. Ne kolme yötä se vaati, joka yö itki vähemmän. Pientä heräilyä oli näidenkin öiden jälkeen, mutta nyt viikon Pihla on nukkunut putkeen yöt. Oi sitä autuutta. Joskin aamulla typy herää aikaisemmin kuin ennen, seiskan jälkeen jo. Seuraavaksi pitääkin varmaan ottaa oma unikoulu, ts. nukkumaan ennen yhtä :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.