perjantai 17. tammikuuta 2014

Viimeinkin villaa

On talvi! Siis ihan oikea talvi! Mahtavaa. Kaiken sen odottamisen jälkeen tästä oikeasti nauttiikin enkä vielä kertaakaan ole valittanut kylmästä! Paljon olisi talven must-juttuja tehtävänä, joten saisi tämä jatkuakin vielä.

Ehdin jo murehtia, etten saisikaan pukea poikasta ihanaan mummun tekemään villapukuun ja sujauttaa isomummolta lahjaksi saatuun toppapussiin. Vaan saanpas! Nyt tarvitsee enää itse laittaa puikot laulamaan niin saa pukuun sopivat villahanskat.





Ja hyvin maittaa uni ulkona.

Paitsi tuona kuvauspäivänä kun vaan nauratti. Eikä tänäänkään nukuttanut. Taas se kuuluisa ääneen sanomisen voima, menin nimittäin kehumaan juuri tällä viikolla Peetun nukkumisia. Pyh ja pöh. Muutosta odotellessa.

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo villahaalari ja niin suloinen poika. :) (Minäkin haluan villapuvun, untuvamakuupussin ja vaunut, jossa joku tuudittelee mut uneen ulkona!)

    Minähän tuossa taannoin kirjoitin, että seuraavaksi pitää kertoa siitä, miten hyvin poika nukkuu ja hienosti ollaan menossa kohti yhtenäisiä yöunia... Hah! Sitä postausta ei koskaan tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, tuossa paketissa maistuisi kyllä päiväunet itsellekin. Ja varmasti kauemmin kun tolle pötkylälle.
      Hyvien unien postausta odotellessa ;) Koska me äidit opitaan olemaan hiljaa hyvistä saavutuksista?!

      Poista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.