torstai 10. huhtikuuta 2014

3+1 31-vuotiaasta

Tässä lasten kasvaessa ja vanhetessa omakin mittari on ehtinyt kääntyä uudelle lukemalle. Eipä tule omasta elämästä kirjoitettua kuukausi- tai edes vuosiraportteja, eikä listattua uusia taitoja ja kehitysvaiheita. Ehkä niitä olisikin, oppia ikä kaikki eiks vaan? Mutta jos nyt mennään kuitenkin tällaisella pienellä salaisuuden verhon raotuksella ja pysytään muutamassa faktassa.




Rakastan uusien asioiden ja taitojen oppimista. Viimeisimpänä opin tekemään ilmapalloeläimiä. Papukaija on bravuurini.



Olen äärimmäisen ääniherkkä. Ja siinä myös melko hermoheikko. Kaikkein eniten vihaan syömisääniä. Banaani ei siis ole suosikkihedelmiäni.



Tykkään äärimmäisistä sääoloista, kun saan itse olla sisällä. Tykkään kuunnella hurjaa tuulta ja hakkaavaa sadetta oman kodin lämmöstä. Myös auringonpaisteesta on kiva nauttia sisälläkin, kotikin näyttää paljon kivemmalta silloin.




Tykkään listoista ja suunnittelusta. On ihana nähdä tehtävät asiat tai vaikka korttisuunnitelmat paperilla. Nykyään tulee niin vähän kirjoitettua käsin, että on kiva kirjoittaa jotain ihan perinteisesti.





Jatkossa voisi ehkä ottaa itsestäänkin enemmän kuvia, tämä Pihlan synttäreiden pelletirehtööri oli ainoa säädyllinen otos yksin minusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.