tiistai 17. maaliskuuta 2015

Pieni suuri fani

Antti Tuisku, Robin ja Tau-nalle. Siinä 5-vuotiaan kolme suurinta idolia. Hieno kolmikko, joiden musiikkia kuunnellaan sulavasti yhdessä ja erikseen. Ja keikoillakin on käyty, moneen kertaan.


Miten Pihlasta sitten tuli fani? Kaverikin ihmetteli, miten Pihla "osaa" fanittaa esimerkiksi Robinia. Siitä voi "syyttää" sekä päiväkotikavereiden Puuttuva palanen-lurituksia pari vuotta sitten että siskoni tehokasta lobbausta. Ja onhan Robin ihana. Niinkuin on Tuiskukin, minkä fanituksen taustalla on jälleen siskoni ja myös minä, ensimmäinen Tuiskun keikka Pihlalle tuli jo mahassa ja unilauluina on vakiona "Läpi jään" ja "Yksinäinen".


Mitä fanitus Pihlan kohdalla tarkoittaa? Se on musiikin kuuntelua, laulamista intohimoisesti kovaan ääneen, julisteita seinällä ja idolien bongausta televisiosta ja lehdistä. Ja sitä ihailua.

Onko fanituksesta haittaa? Itse en näe tässä fanitusinnostuksessa mitään huonoa, mitä nyt Ti-ti nallejen kanssa tulee mitta täyteen välillä. Tiedän, että toisten mielestä näin pienen ei "tarvitse" käydä keikoilla ja fanittaa "isompien" juttuja. Mutta tiedän senkin miten paljon Pihla siitä tykkää. Tämä lienee niitä kuuluisia kukin tuntee oman lapsensa-juttuja.


Fanitetaanko teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.