perjantai 11. kesäkuuta 2010

Pihlajaiset

Toukokuussa vietettiin Pihlan nimijuhlaa, eli Pihljaisia :)
Harmikseni aikaa juhlien valmisteluun ei ollut niin paljon, kuin olisin halunnut, muuan lapsi vei äidin ajan ja huomion, ansaitusti. Mutta kiitos Pihlan kummitädin, saatiin edellisenä iltana ennen juhlia väkerrettyä oikein hienot koristelut.
Aiemmassa postauksessa esillä olleet paperiset pom pomit oli pääosassa koristelussa. Väreinä pinkki, oranssi, vaaleanpunainen ja vaaleankeltainen. Niistä tuli hienot! Näistä erityiskiitoksen ansaitsee Pihlan kummitäti Marjo, joka kärsivällisesti erotteli hauraita silkkipaperikerroksia ja teki tosi hienot pom pomit!
Samoilla silkkipapereilla päällystettiin sitten pahvirinkulat, joihin tuli soma P-kirjain. Näihin tuli sisälle sitten lautasliina ja aterimet. Nämä sentään tein itse melkein kokonaan. Ainoastaan rinkuloiden yhteen liimaus ja aterimien + liinan laiton delegoin onnistuneesti äidin miehelle :)
Kolmas koriste oli paperikolmioista koottu nauha, tähän tyyliin. Jokatoisessa oli sitten kirjain, muodostaen sanaksi Pihla.

Valitettavasti juuri näistä koristeista ei ole kunnon kuvia, sillä taisi Mikko olla liian täpinöissään tyttären ensimmäisistä juhlista, kun kuvia jäi ottamatta. Kunhan saan kuvia muilta, tuon niitä näytille.
Näissä kuvissa Pihlan lisäksi pääosaan pääseekin herkulliset ruoat. Äitini kanssa suunniteltiin mahtava menu, jonka ihana äiti toteutti. Cupcaket oli mun käsialaa, vaikka jälleen osittain, sillä pursotuksen teki Mikko ja sen pursotti muffineille Marjo :)

Kaikkineen oli ihanat juhlat, sankarikin oli pääasiassa tyytyväinen ja tietty kokoajan suloinen :)
Oli kivaa järjestää juhlat murulle ja oli kivaa, että vieraat viihtyivät. Lisää tällaisia!


Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.