perjantai 2. heinäkuuta 2010

Jättidomino, NAM!

Mikähän muhun on iskenyt, leivonnaisia pukkaa joka tuutista :)
Pienimuotoinen leivontablogi. Vaihtelua kaipaavat voivat poiketa mai makings-blogissani :D

Jokin aika sitten vietettiin kahden ihanan ystäväni kanssa jo perinteeksi muodostunut tyttöjen päivä. Aiemmin tämä päivä on kyllä ollut viikonloppu ja siihen on liittynyt hulvatonta hauskanpitoa baareineen päivineen. No, nyt oli hieman eri ääni kellossa, kiitos Pihlan ja kiitos "Millin", toisen ystäväni mahassa asustavan yksilön. Joten tämän päivän kohokohdat koostuivat hieman erilaisista asioista, kuten askartelukaupassa käynti ja askartelu. Ja syömisestä :) Toinen ystävistäni oli tehnyt taivaallista mansikkakakkua! Juuri mun makuun sopivaa, ei kermakakkuisen ällöä vaan ihanan raikasta.
Ja kunnon aikuisena otin reseptin :D (Mun mielestä on aina ollut kauheen aikuista ottaa reseptejä toisilta, mutta nyt teen sitä tosi paljon :) )

Nimettiin kakku Jättidominokakuksi, koska näyttäähän tuo hyvin paljon Domino-keksiltä :)


Kakku koostuu kahden suklaakakkusiivun välissä olevasta mansikkarahkahyytelöstä. Ja päällä ihania mansikoita ihanassa hyytelösokerissa. NAM! Niin hyvää! Voisin syödä vaikka koko kakun yhdeltä istumalta. No, nopeasti se kyllä menikin, Mikon äiti oli eilen sitä maistelemassa myös ja puolikas kakku jäi täksi päiväksi. Viimeinen pala uppoaa mun mahaan juuri näillä hetkillä :)

Pidetään tuttu asettelu edellisestä postauksesta ja laitetaan vielä kuva kakkupalasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.