keskiviikko 18. elokuuta 2010

Arkistojen kätköistä, osa 1

Paluu arkeen on sujunut jokseenkin nihkeästi, joten valitettavasti bloggaaminenkin on hieman jäänyt. Mutta parannan tapani, kunhan päästään vauhtiin arkielämään. Asioita olisi miljoona kerrottavana ja jaettavana :D

Ennen lomalle lähtöä mulla oli päällä mieletön leipomisinnostus. Herkkuja syntyi jos jonkinnäköistä ja Mikko oli tyytyväinen :)

Pakastin myös yhden laatikollisen mansikoita (ihania Salsa-mansikoita, suuria ja makoisia) ja niiden tieltä piti pakastinta tyhjentää. Sieltä löytyikin aiemmin säilöttyjä mansikoita ja keksin: mikä loistava syy tehdä suklaakakku! :D Rakastan survottuja mansikoita ja mielestäni survos sopii mielettömän hyvin suklaakakun kanssa.
Siispä hommiin :)
Tein elämäni ensimmäistä kertaa mutakakkua. Ohje löytyi jälleen googlettamalla, Kotikokki.net tarjosi erinomaisen ohjeen.
Jännitti kovasti, että miten kakun keskustan käy, onko liian kuivaa vai liian märkää, vai ehkä juuri sopivaa? No, jännitys oli turhaa, sillä hyvin se onnistui! Keskusta oli juuri sopivaa ja sairaan hyvää! :) (Toisella kertaa kun tein kakun mökillä ei keskusta onnistunut yhtään, taikinaa valui ulos kun leikkasi :( No, aina ei voi onnistua.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.