lauantai 20. marraskuuta 2010

Ihanaa, vasta lauantai!

Hassua, miten paljon sitä toheilee viikonlopuista, vaikka en käy töissä. Periaatteessahan mulla on aina lauantai :) Toisaalta, en oo aikoihin päässyt kunnolla nauttimaan viikonloppuideologiasta, kiitos kolmivuorotyön.

No, sillä on tietenkin aika paljon vaikutusta, että Mikko on viikonloput myös kotona. Ja kaikennäköinen tekeminenkin ajoittuu pitkälti viikonloppuihin, ei sitä arkena ehdi/jaksa.

Tää viikonloppu on mitä mainion siksi, että eilen oli vähän niinkun lauantai. Ystäväni tuli aamupäivällä meille ja touhuttiin sitten eilen kaikennäköistä. Ja tänäänkin touhuttiin. Ja sitten on vielä huominen jäljellä :)
Mainio viikonloppu on myös siksi, että Pihla-parka on sairastellut koko viikon ja vihdoin mulla on apua sen hoidossa. Tukkoinen vauva ei ole kiva :(

Tämä viikonloppu toi tullessaan siis ystävän kanssa vietettyä laatuaikaa; pientä shoppailua, toisen ystävän vierailu, uusin Harry Potter, Suomen Kädentaidot-messut. Ja vielä siihen mahtuu huomenna Tampere Vintage. Vihdoin pääsen sinne, viime vuonna tapahtuma meni kokonaan ohi, mutta nyt mennään eikä meinata! Jos vaikka löytyisi jotain kivaa tyhjään olohuoneeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.