tiistai 23. marraskuuta 2010

Näin meillä juhlittiin

Isä ja sen lapsi <3

Reilu viikko isänpäivän jälkeen lienee aika kertoa miten sitä meillä juhlittiin :) Parempi myöhään kun ei milloinkaan...
Ruoka tuotti mulle enemmän tai vähemmän stressiä, mä kun en todellakaan ole mikään kokki kolmonen. Ostettiin oikein hyvä lihakimpale ja ramppikuume iski siinä määrin, että päätin antaa Mikolle lahjaksi lihakimpaleen :) Mikko sai siis valmistaa lihan haluamallaan tavalla. Passeli lahja tuollaiselle kulinaristille :)

Bataattilisukkeen kanssa menin siitä mistä aita on matalin: muusia. (Ohje täältä.) Mutta eipä se enempää oikeasti tarvinnutkaan, bataatti on jo pelkästäänkin tosi makoisaa. Jos et ole kokeillut, suosittelen lämpimästi!
Lisukkeena parsakaali ja avot, kaunis väripaletti oli valmis :)


Jälkiruoassa ja kakussa pääsinkin sitten enemmän toteuttamaan itseäni ja ne ei tuottaneet lainkaan stressiä, mitä nyt hieman ajankäytön haasteita :)
Jälkkäriksi oli pikkuiset juustokakut lasissa. Äärimmäisen helppo ja maukas resepti.
Kahvin kanssa sankarit, Mikko ja minun isäni, saivat leikata omenakakkua. Otin ihan randomilla reseptin Joy of Bakingista, omenapalaset kakussa kuullosti sen verran hyviltä. Ja hyvää se kyllä olikin, omenapalat ja pähkinät toi kivaa vaihtelua rakenteeseen. Oli kyllä lähellä, että pähkinät jäivät laittamatta kakkuun, sen verran herkullisia niistä tuli uunissa paahtaen. Täytynee tehdä sellaisia ihan vaan napostelutarkoitukseen :)


Lahjat kuuluivat tietenkin myös isänpäivään. Pihlan "kanssa" askarreltiin Mikolle kortti ja lahjaksi Mikko sai paidan, jossa on Pihlan jalanjäljet. Alla lukee Pihla <3 isä. Myös Clas Ohlsonin lahjakortti löytyi samaisen kaupan luettelon välistä :) Saa mennä tuhlaamaan ihan mihin ite tykkää, luvan kanssa :)

Omalle isälleni ja Mikon isälle, ensimmäisen ukin & papan päivän kunniaksi, annettiin myös kortit ja Unicefin Pehmeät paketit. Molempien "nimissä" lahjoitimme ravintojauhetta aliravituille lapsille. Juuri sopiva lahja miehille, joilla on jo todellakin kaikkea.

Ensimmäinen isänpäivä oli varsin onnistunut, sankari oli tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.