maanantai 28. helmikuuta 2011

Ensimmäiset synttärit

Nyt on ensimmäiset synttärit juhlittu! Oli aivan hurjan kivat juhlat. Sankari oli edukseen, pienen ujostelun ja epäilyn jälkeen tyttö oli vauhdissa ja niin suloisena! :)

Täytyy kyllä taas lisätä yksi merkki listaan asioista, jotka saa mua arvostaan omaa äitiä enemmän. Sen verran paljon oli hommaa 15 hengen juhlien järjestämisessä. Ajatella, että äiti on järjestänyt ja juhlinut kymmenet syntymäpäivät meidän kunniaksi.
Stressiä ja kiirettä pukkasi, mutta kello 15 lauantaina oltiin kaikki kuosissa ja juhlat sai alkaa.
Ja se oli kaiken vaivan arvoista, kun vieraat ihaili koristeita ja pöydän antimia ja kehuivat vielä hyvän makusiksikin :) (Tarjottavista luvassa tarkempaa tietoa ;) )


Pihla sai kamalasti lahjoja, tuli kirjaa, palapeliä ja vaatetta. Myös mielettömän hienot ja suloiset Pihlan ensimmäiset lenkkarit :) Myös ensimmäinen pieni Aalto-maljakko, ehkä tyttö aloittaa keräilyn kun äiti ei omista yhtään :) Mummu ja isotäti olivat yhdessä hankkineet tytölle oman keinutuolinkin, aitoa vintagee vintage juhlissa :)


Kun lapsellinen osuus juhlasta oli ohi, pääsi äiti ja isä pitkästä aikaa irroittelemaan, kun mummi tuli vahtimaan tyttöä. Shamppanjaa ja Singstaria ja tanssia, siitä on hyvät 1-vuotissynttäreiden jatkot tehty :)


Nyt sitten odotetaan sitä oikeaa syntymäpäivää, joka on keskiviikkona ja toisia juhlia!

4 kommenttia:

  1. Eikä miten suloinen Pihla!!!
    Ja nuo tarjottavat.. sä oot mun sankari ehdottomasti! Mä en ikinä osaisi väkertää noin hienoja sävysävyyn-herkkuja.

    Onnea koko perheelle ja tervetuloa taaperoelämään.. :)!!

    VastaaPoista
  2. onnea suloiselle yksivuotiaalle!
    ja siis aivan mielettömän hienon näköinen juhlapöytä, VAU!

    VastaaPoista
  3. Todellakin V-A-U. Oot kyllä aika super, huikean hienot tarjottavat ja somistukset! Ja Pihla on tietty söpöin :) Onnea taaperoituvalle tytölle!

    VastaaPoista
  4. Äiti kiittää kehuista, Pihla kiittää onnitteluista :)
    Supereja olette itse, kun näin kauniisti puhutte <3

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.