lauantai 19. helmikuuta 2011

Sormus 4 vuotta

Tänään on meidän kihlajaispäivä! Jee :)

Neljä vuotta sitten aamulla meillä oli arjen romantiikkaa, kun Mikko tuli herättämään mut ja kosi :)
Sormuskaupoille lähdettiin heti ja sieltä lähtikin matkaan ihana sormus, joka on uskollisesti palvellut mua nämä vuodet :)

Tältä me näytettiin silloin :)



Nuoria ja nättejä vielä. Miten paljon onkaan tapahtunut tämän kuvan ottamisen jälkeen...

Käytiin eilen juhlistamassa jo ennakkoon tätä päivää Ravinteli Berthassa. Ei voi muuta sanoa kuin vau! Ihanaa ruokaa, aivan järjettömän hyvää. En ollut aikaisemmin syönyt tuon kaltaisessa fine dining-paikassa, mutta hyvää näköjään kannatti odottaa :) Maistan vieläkin suussani erityisesti alkuruoan, joka oli äärimmäisen hyvää!
Tarkoituksena oli ottaa kuvia ruoasta ja tuoda näytille, mutta muistin kuvat vasta jälkiruokaa jo syödessäni, sen verran hyvää oli! No, tässä se jälkiruoka kuitenkin, suklaatryffelikakkua, banaanijäätelöä ja kookosvaahtoa. Syntisen hyvää!

2 kommenttia:

  1. Onnea onnea molemmille!!!
    Nuorelta ja nätiltä näytät kyllä vieläkin :).

    VOih kun haluan kans päästä Berthaan. Mitä kaikkea menu piti sisällään?

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos :)
    Suosittelen enemmän kuin lämpimästi Berthaa, se oli mahtava paikka ja ruoka oli mahtavaa!
    Meidän iltana menussa oli mm. porsaan kieltä ;) Siellä vaihtuu menu melkein päivittäin, aina saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan. Ja menussa on hauska jippo: ruoista ei kerrotta kaikkea, vain maut. Siispä tuli maistettua tuota kieltäkin, kun listassa oli vain kurkku, kermaviili, possu. Onneksi ei lukenut sitä kieltä, koska olisin jättänyt annoksen väliin ja missannut yhden parhaista ruoista mitä olen ikinä saanut.

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.