tiistai 31. toukokuuta 2011

I ♥ shopping

Jos en ole aiemmin sitä kertonut, viimeistään nyt se teille selviää. Rakastan shoppailua. Vaikka vihaan sanaa shoppailu, se on jotenkin halveksivan ja ala-arvoisen kuuloinen, ostaminen on sanana paljon kivempi :D Tykkään siis ostella ja omistaa. Materialismia juuh, ei siitä mihinkään pääse. Enkä haluiskaan.

Voitte siis vaan kuvitella kuinka paljon odotan Chicagon matkaa ja shoppailua  ostelua siellä!

Ja koska rakastan suunnittelua, täytyyhän ostoksia suunnitella etukäteen :) Onneksi on Polyvore, joka jeesaa kollaasien tekemisessä :)


Kenkiä täytyy tietenkin ostaa :) Nudet pump-malliset olisi ihana saada.


Ja ilman vaatteitahan ihminen ei voi elää ;)


Mutta yksi asia, jonka ostelua odotan ehkä kaikkein eniten on erilaiset askartelutarvikkeet. Monet suosikkimerkkini askartelussa on amerikkalaisia, jotka maksavat maltaita täällä. Siispä odotan enemmän kuin paljon retkiä askartelukauppoihin :)

Ja Pihlalle pitää tietenkin ostaa kaikkea kanssa :) Olen kuullut monien tuovan lapselle useampi vaatekertoja, sen verran halvempaa pitäisi kuulemma olla. Ainakin Target, OshKosh B'Gosh ja Old Navy näyttää kohtuu edullisilta ja vielä hienoja vaatteitakin. Saa nähdä millaisten kantamusten kanssa palataan :)

Onko Amerikassa käyneillä vinkkejä hyviin kauppoihin?
Tai muilla ideoita mitä kaikkea sitä ihminen voisikaan tarvita?! :)
Enää 20 päivää lähtöön!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
I love shopping! And I love planning! So I put these two together and explored a few shops in advance for the Chicago trip. For sure I will buy shoes but what I'm most looking forward to is crafts supply shopping.
Any tips on good shops?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.