perjantai 3. kesäkuuta 2011

Oi ihana kesäkuu

Nyt sen kai uskaltaa sanoa ääneen, kun ollaan jo kesäkuun puolella: Kesä on täällä! :)
Kyllä se vaan hyvältä tuntuu pitkän ja pirun kylmän talven jälkeen. Auringonpaiste heti aamulla on aivan ihanaa (tai ei nykyään enää NIIN ihanaa, koska auringonvalo iloisesti herättää Pihlan joskus vähän turhan aikaisin... Pitäisi ostaa pimennysverhot.) ja se ettei tarvitse pukea miljoonia kerroksia vaatteita. Jo niissä on tarpeeksi syytä tykätä kesästä. Ja kaikki muukin kesässä on jees :)

Viime aikoina on korkattu erilaiset kesäaktiviteetit, näiden parissa vierähtää monta tovia tulevina viikkoina ja kuukausina.


Kesän ensimmäinen raparperipiirakka! Maistui pitkästä aikaa niiiiiiin hyvälle. Raparperi on mun lempi,öööö, hedelmä? Mikä se muuten on?! :) (Wikipedia auttaa, raparperi on vihannes! Enpä tätäkään tiennyt.) Pienet sormetkin pyrki käsiin piirakaksi, mutta vielä jää Pihla ilman tätä herkkua.


Anopin puutarhasta nappasin omenankukkia kodin koristeeksi. Ihania! Kesällä on ihana pitää kukkia, luonto sisälläkin jne :D


Kummelitkin sen tietää, grilliruoka on parasta! :)
Ja uudet perunat! Ja ulkona syötynä nämä kaikki maistuu vielä vähän paremmalle!


Pihlan uusi suosikkileikki: nurmikon nyppiminen. Voi miten innoissaan tyttö oli kun ensimmäisen kerran pääsi nurmikkoon käsiksi. Siinä tuli siistimpää jälkeä kun ruohonleikkurilla.
Näin kesällä harmittaa, että ei oo omaa pihaa. Olisi tosi kivaa päästä Pihlan kanssa enemmänkin ulos, tytöllä riittäisi siellä kyllä tutkittavaa ja tekemistä.
Muutenkin oma piha olisi poikaa, nyt täytyy aina pakata kimpsut ja kampsut ja hurauttaa vanhempien luokse, tai hyödyntää julkisia paikkoja. Ei se vaan oo niin kivaa kun oma piha ois... Ehkä joskus vielä :)

Millaisia kesäpuuhia teillä on?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Summer is finally here, even the calendar says so! :)
I love all kinds of summer activities, BBQ food, playing outside, baking of summer ingredients (rhubarb is my absolute favorite!) and just enjoying life.

4 kommenttia:

  1. Niin ja omasta pihasta sais raparperiä =) Meillä se on nimittäin ihan hukkakasvina, ei maistu ollenkaan!

    VastaaPoista
  2. Niin sekin vielä!! Oi olisipa jo oma piha...
    Hassua, että raparperi ei maistu sulle, eikö missään muodossa? No, maailman tasapaino säilyy kun mä syön kyllä sunkin "osuuden" verran :)

    VastaaPoista
  3. Eipä oikeestaan. Jotenkin en osaa vaan tehä siitä mitään. Ehkä ois aika ryhdistäytyä! Oisko hyviä vinkkejä varastossa ;> ?

    VastaaPoista
  4. todella ihastuttava pieni neiti... ja mikä lakki, ihana :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.