sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kuumaa paossa

Helle ulkona, helle sisällä. Viime päivinä meillä on ollut sisällä lähes yhtä kuuma kuin ulkona. Parhaimpiin lukemiin päästiin tänään, kun ulkona oli +31 ja sisällä +30. Eikä niitä ikkunoita saa edelleenkään aukaista. Huh hellettä on vähättelyä. Tuskaista hellettä.


Tämä uusi hattu on ollut melkeinpä ainoa vaate Pihlan päällä joka päivä. (Älkää huoliko, ollaan oltu varjossa! :) )

Siispä ollaan kaikkina päivinä pakattu kimpsut ja kampsut ja kipitetty äitini pihamaasta nauttimaan. Kotona on oltu vain nukkumassa ja aamupalalla. Koira muutti jopa öiksi mummin luo, se raukka meinasi saada lämpöhalvauksen tässä saunassa. Onneksi olo helpotti heti äitini luona, niillä kun on ilmaistointikin. Pihlalle hankittu puhallettava uima-allas oli myös koiran mieleen.



Jos aiemmin harmitti, että ei ole omaa pihaa, niin nyt se vasta harmittaakin! Miten ihania päiviä ollaankaan vietetty, kun sisätiloissa ei olla käyty muuta kun kylmää juomaa ja jäätelöä hakemassa.
Ulkona on uitu, pelattu sulkapalloa, tutkittu pihapuiden lintuja (tästä ohjelmanumerosta vastasi taata), leikitty pallolla, ihmetelty milloin risuja, milloin kiviä, ja nautittu olosta.



Ne on kai niitä onnen hetkiä, joita nämä äidin pihalta löydetyt neliapilat povasivat :)


Olen kyllä valmis hetkeksi luopumaan tästä kuumuudesta, sillä ensi viikolla on pakko olla kotona... Luvassa pakkaamista ja matkakuumeilua, jipii!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
It's been super hot here and we have been suffering more or less. Since we aren't able to open any windows in our flat and it's almost as warm inside as it is outside (around 90 degrees), we decided to escape from the misery to my mum's backyard. And oh how fun it has been! Swimming, relaxing, exploring the yard and just enjoying ourselves. I even found two four leafed clovers! True moments of happiness :) That's what I like!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.