tiistai 25. lokakuuta 2011

Sisustuksen uusia tuulia

Koska sitä vauvantuoksuista perheenlisäystä ei ole lähiaikoina tiedossa keskittyy meidän uusien perheenjäsenten hankinta materialistiselle puolelle.
Mutta tämä se kyllä onkin varsin tarpeellinen, odotettu ja erittäin pidetty perheenjäsen. Nimittäin uusi sohva. Ihana 3:n istuttava harmaa Karlstad saapui luoksemme jokin aika sitten, kiitos pihin miehen löytönurkka-retken jälkeen. (Mua viehättää tässä sohvassa erityisesti se, että istuintyynyjä on vain kaksi ja nuo selkänojat on ihanan muhkeita.)

Koska kauan kaivattu harmaa lisä saapui olohuoneeseemme, saan vihdoin siirtyä todenteolla uuteen värimaailmaan, jota on jo hieman enteilleet uudet tyynyt ja kukkapurkin tuunaus.
Keltaisen lisäksi luvassa on turkoosia, jonka ensimmäinen olomuoto on ihanat Urban Outfittersiltä löydetyt kehykset. Toisessa on meidän hääkuva ja toinen saa lähipäivinä jotain erilaista kantaakseen...
Yhdessä harmaan seinän kanssa näistä kolmesta syntyy niin ihana väriyhdistelmä, että olen pakahtua :)



Värit on siis valittu, mutta nyt seuraa viime päivien polttavin pulma: minkä väriset verhot ja tyynyt?
Vaihtoehtoina on joko turkoosit verhot ja vanhat keltaiset tyynyt, tai uudet keltaiset verhot ja uuden turkoosit tyynyt.

Vaihtoehtoja tällä hetkellä verhokankaiksi ovat nämä:

Löytyisi kahta eri turkoosia, (jotka ei kyllä pääse ihan etuihinsa puhelimen kameralla kuvattuna) toinen vaaka- ja toinen pystyraidalla, ja sinapin keltainen ihanuus.

Hirveän vaikea päättää, minkä yhdistelmän valitsisi. Ja mikä oikeasti näyttäisi hyvältä. Siispä Photoshopin uskollisena käyttäjänä päätin testata miltä värit näyttäisivät :) (Joskaan ihan etuihinsa nämä eivät pääse kiitos muovilla ja rappauslaastilla vuoratun ikkunan. Yrittäkää olla katsomatta sitä :) )




Mitäs sanotte?

Olin kyllä melkoisen pettynyt Eurokankaan valikoimaan näissä väreissä, heikoksi jäi saalis. Täytyisi suunnistaa johonkin toiseen kangaskauppaan katsomaan, mutta tunnustaudun tässä melkoisen tietämättömäksi. Onko Tampereella enää mitään muita hyviä kangaskauppoja? Lielahdessa oli ennen Halpala, mutta se lienee ollut manan mailla kauan?!

5 kommenttia:

  1. Keltaset verhot ilman muuta! :)

    VastaaPoista
  2. Vihdoinkin pääsin tänne ajan kanssa. Kävin silloin ajat sitten kurkkaamassa, ja sitten uusintavierailu jäi. Söpö tyttönen teillä asustaa, ja mäkin olisin keltaisen kannalla :)

    VastaaPoista
  3. Turkoosit verhot. Toi vaakaraidallinen kangas joka siftaa (keltaiseen vai vaan lampun valoon?) on ihastuttava. Keltainen on ihana piristeväri, mutta onko liikaa isona alueena? Keltaisella olis helppo sitten maustaa huonetta mieleisellään tavalla, turkoosi ei mielestäni ole siinä yhtä tehokas, mutta sopii isoon pintaan. Mutta päätit sitten niin tai näin, sinut tuntien lopputulos on tyylikäs :)

    VastaaPoista
  4. Ai juu. Lielahden Halpala muuttui vuosien varrella Eurokankaaksi. Nyttemmin sekin on muuttanut, joskin on Lielahdessa edelleen, siinä missä oli ennen Vapaa Valinta ja sen jälkeen Seppälä..

    VastaaPoista
  5. ompu: No mutta ilman muuta :) Niiden puoleen olen kyllä enemmän kallistunut asiaa makusteltuani.

    elma; parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Tervetuloa siis.

    Lau; Niinkuin monesti muulloinkin, makumme eroaa :D Oon siis 99% varma, että keltaiset tulee. Tarttee saada jotain keinovaloa kun muovit peittää oikean :) Tyydyn siis Eurokankaan valikoimiin, no can do.

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.