sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vaateinventaario

Pienen sukupuoli jäi kaikessa innostuksessa pois edellisestä postauksesta. Se oli vahinko, eikä suinkaan tietoinen pyrkimys sukupuolettomaan kasvattamiseen ;)
Kuvia katsomalla se sukupuoli varmasti selviää, ei löydy pinkkiä eikä vaaleanpunaista näistä pinoista.

Sen, että pikkuveli on matkalla saimme tietää itseasiassa jo raskausviikolla 15, kiitos ultrataitoisen työkaverin. Kun diagnoosi varmistui rakenneultrassa uskalsin tehdä ensimmäisen inventaarion ja laittaa kaikkein räikeimmät tyttövaatteet parempaan talteen (äidin varastoihin siis mahdollisia tulevia käyttäjiä varten).




Pihlan jäämistöjen lisäksi myös uusia vaatteita löytyy joukosta, sillä erityisesti kaikkein pienimmät vaatteet olivat meillä kovin vaaleanpunaisia aikanaan. 

Olin silloin nimittäin varma, että synnytän vähintään 41+ viikoilla ja vauva on nelikiloinen mötkäle. Mutta eipä käynyt niin, tuli 38 viikolla alle 3,5 kiloinen ripakinttuinen vauva.
No, tällä kertaa olin aivan varma, että vauva syntyy lasketun ajan jälkeen ja on ehdottomasti nelikiloinen. Mutta eipä käynyt niin nytkään. Tasan 39 viikkoa, 3,7 kiloa, joka hukkuu pitkään vartaloon ja ripakinttuihin tässäkin tapauksessa. Siispä molemmilla kerroilla on pieniä vaatteita täytynyt lähteä pikapikaa hankkimaan.
Pihlalle vaatteita toi äitini, joka taisi tyhjentää kaupan hyllyt vaaleanpunaisesta. Tällä kertaa pääsin itse ostoksille ja laatikkoon ilmestyi harmaata, valkoista ja raitaa.

Läpi raskauden kärsin kulkiessani poikien vaateosastoilla, missä kaikenmaailman Salamat koristavat kaikkien paitojen rinnuksia. Ja sitten on ne kauluspaidat ja slipoverit. Ynh. Ihan kiva joo, mutta ei mun makuun. Ajattelin siis, että en ikinä löytäisi kivoja vaatteita pojalle. Mutta kas, ainakin vauvan varustelussa olen joutunut nielemään sanani. Löytyy aina yhtä mahtavaa raitakuosia ja hakemalla myös kuvioituja paitoja ilman Salamaa tai muita. Ja aina voi tehdä pienen syrjähypyn tyttöjen osastolle ja napata sieltä kivoja värejä matkaan.


Ja onneksi on musta. Tämä kotiintulovaatteiksi valikoitunut setti on niin herkullinen, että tällaisessa voisin haluta nähdä poikasen kerran jos toisenkin, nyt ja isompana.


Nyt vaatteet on sievästi järjestettynä laatikossa ja seuraaviakin kokoja on iso kasa odottamassa käyttöönottoa. En muistanutkaan, miten kivaa tämä vauvan vaatettaminen on!

2 kommenttia:

  1. salamaa ei tule meillekään, hellokittystä jouduin heti perumaan puheeni kun kummitäti toi tytölle yöpuvun (sentään ei tarvi julkisesti siinä kulkea) joka oli itseasiassa ihan kiva :)
    lindexillä ja seppälässä on tosi kivoja värikkäitä mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälä onkin joo hei tosi kiva, en muistanutkaan sitä. Siellä ei vielä Pihlan vauva-aikana ollut pienten vaatteita, se täytyy nyt opetella :)

      Poista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.