sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Koiramaisia touhuja

Takinkääntäjä tässä hei. Koko kesän manasin Särkänniemen ja Koiramäen alimpaan kastiin, kun menivät hinnoittelemaan sen niin poskettoman kalliiksi. Ei todellakaan käyty siellä ja päätin etten mene ollenkaan. Mutta sitten tuli joulu. Ja Koiramäen joulu. Lapsi innostui ja taidettiin me aikuisetkin innostua. Tällä kertaa hintaakaan ei niin paljoa manailtu, kuuluisihan siihen vaahtokarkkeja ja pipareitakin (ihmiset on niin helposti ostettavissa).

Kuva lainattu täältä.

Siispä eilen Pihlan pitkä odotus palkittiin ja suunnattiin Koiramäkeen. Yhdessä satojen muiden kanssa. Se olikin ainoa miinus reissussa, sillä tungosta oli välillä vähän liikaakiin. Mutta muuten Koiramäki oli oikein positiivinen kokemus. Paikka oli hieno, talot puisia ja kauniita, sisältä ja ulkoa. Niinkuin veljeni totesikin: ei tartte hävetä.






Tunnelmaa ja touhua mäellä riitti yllin kyllin. Eläimiä, askartelua, pipareiden koristelua, joululauluja, vaahtokarkkien paahtoa (epäilemättä Koiramäkeläisetkin teki sitä jouluna?! ;) ), Joulupukki, lumipallojen heittelyä, himmeleitä ja tietenkin tuttuja Koiramäkeläisiä.


Tätä suosittelen. Toivon niin, että ensi kesänä Särkänniemi tekee Koiramäkeen menon vähän helpommaksi ja halvemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.