torstai 15. heinäkuuta 2010

Martha Living

Vuorossa jälleen lehtikatsaus :D


Kesäkuun numerossa Living keskittyi hyvin pitkälti ruokaan. Erityisesti grillaamiseen. Mikon mieleen siis tämä numero. Mutta löysin mäkin sieltä kivoja asioita.

Jo pelkästään kuvien takia lehti on kyllä ihan ykkönen.






Mua on aina viehättänyt se, kun joku ihan tavallinen päivittäinen tavara on jotenkin spessu. Vähän hohtoa arkeen :) Tuo naru on niin ihana, olisi kiva sillä sitoa jotain :D Vaikka lehtipino, niin olisi helpompi viedä ulos. Ja noista pilleistä olisi kiva juoda nyt erityisesti kun juomista pitää harrastaa ihan olan takaa helteiden vuoksi.



Myös nämä ihanat sitruspusertimet menee samaan arjen hohdon henkeen. Meidän sitruspuserrin on nostalgiamatka lapsuuteen, sillä se on lähtenyt aikanaan muutossa mun matkaan. Ihana keltainen, muovinen ja taatusti kestävä. 

Ah, miten ihanaa tuollaisessa kylmenevää juomaa olisi juoda! Eikä tulisi turhaa vettä...

Hauskoja pikkutorttuja!
Tuollaisia olisi kiva tehdä, jokaiselle oma pikkuruinen piirakka.
Tässä myös se pistaasipiirakka, jonka kuva innosti kokeilemaan reseptiä. Saa nähdä teenkö toiste :D



Niinkuin varmaan jokainen nainen, ajattelen mäkin aina tasaisin väliajoin, että nyt lopetan herkuttelun. Ja aina näinä hetkinä haalin kaikkia vaihtoehtoisia herkkuja, reseptejä ja ideoita. Tässä olisi taas yksi: erilaiset kasvisdipit. Hummus, sipulidippi jne. Saa nähdä, josko tämä idea jopa jäisi käytännöksi :D

Yksi syy, miksi tykkään lukea amerikkalaisia lehtiä on mainokset :D On hauskaa katsella niitä ja haaveilla niistä tavaroista :P
Tällä säällä suurta haaveilua aiheutti tämä mainos:


Lemonade on ehkä maailman paras janojuoma! Rakastan sitruunaa muutenkin ja lemonadessa se on kyllä parhaimmillaan. Varsinkin jos sekaan laittaa hieman murskattuja mansikoita, jolloin syntyy "speckled lemonade". Tätä juotiin Mauilla Bubba Gump-ravintolassa ja vieläkin, 1,5 vuotta myöhemmin muistellaan sitä vesi kielellä. Onneksi ostettiin reissusta myös lemonadejauhetta, josta sai paljon tätä herkkua. Nyt se vaan on loppu :( Täytyisi testata tuleeko kotitekoisesta minkäänlaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.