torstai 26. elokuuta 2010

Maikin kokkaa

Mikon ensimmäinen ruokapostaus tänne oli hieman harhaanjohtava. Mikko kyllä todella on se meidän ruokavastaava, arkena ja erityisesti juhlana.
Mutta salaatit on yleensä mun heiniä. Caesar-salaattikin oli siihen asti, kunnes Mikko halusi tehdä siitä hienomman (mun versiossa on ihan vaan grillibroileri pieninä paloina).

Oltiin yksi osa lomastamme siskoni mökillä (tästä seuraa lisätietoa tuonnempana...) ja siellä ruokavastuu yllättäen napsahti mulle. No, onneksi oli iPhone ja Google :) Vuohenjuusto oli ainesosa, jota haluttiin syödä. Ja salaatti.

Pastanjauhantaa tarjosi erinomaisen reseptin herkulliseen vuohenjuustosalaattiin.
No, tämän meidän vuohenjuustosalaatin kanssa kävi vähän köpelösti. Siinä ei nimittäin ollut vuohenjuustoa :) Pienellä paikkakunnalla loisti vuohenjuusto poissaolollaan, yhdessä kaupassa tyhjä hylly, toisessa ei koko juustoa. Sitten pitikin inspiroida. Vuohenjuuston tilalle tuli halloumi. Ja kun ostamatta jäi vielä sweet chili-kastike, oli oma versio valmis :)
Ja erinomainen versio olikin. Suosittelen! Sairaaaan hyvää. Ja näin saa syödä halloumia muutenkin kun kesällä grillaten. Pinjasiemenet ansaitsee erityismaininnan, olivat erityisen herkullisia. No niin, nyt mulle tuli nälkä.

















Suosittelen myös Pastanjauhantaa-blogia. Siellä on herkullisia ohjeita. Mikko on vakkarilukija ja minäkin satunnaisen vakituinen.

1 kommentti:

  1. No niin nyt mullekin tuli nälkä.. :P

    Minä maistoin nyt kesällä ensimmäisen kerran halloumia kun olimme ystäväpariskunnalla grillailemassa. Voi herttinen kun se olikin HYVÄÄ! Minähän jäin samantien koukkuun siihen, aijai pitäisikin ostaa sitä joku päivä.. :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.