torstai 2. joulukuuta 2010

22 yötä jouluun on...


Mikä toisi sen paremmin joulumielen kuin joululaulut?
Pienenä olisin varmaan kuunnellut joululauluja ympäri vuoden, jos muu perhe olisi sen sallinut. No, eivät sallineet, mutta kyllä mä jo marraskuussa kovaa luukutin kahta joulukasettiani :)

Nykyään maltan odottaa vähän pidempään, mutta kyllä jo joulukuun alussa pitää päästä ensimmäiset joululaulut kuulemaan. Kuuntelenkin joulun alla keskimääräistä enemmän musiikkia, monesti on jotain taustamusiikkia.

Kauneimmat joululaulut-tilaisuudessa on myös pakko käydä joulun alla, on ihana päästä laulamaan perinteisiä joululauluja. Ja vaikka en uskonnollinen olekaan, on kiva mennä kirkkoon fiilistelemään.

Yksi ehdoton suosikkini on Frank Sinatran joululevy. Sitä voisin kuunnella vaikka kuinka. Ehdoton lempijoululauluni on Have Yourself a Merry Little Christmas, myös The Christmas Song on ihana.
Suomalaisista taas Tule Joulu kultainen on kiva (ei ehkä Korisevan laulamana välttämättä :) )


Tänään päästiin myös itse lauleskelemaan ensimmäiset joululaulut, muskarin "päättäjäisissä". Siellä tuollaisen pienen tontun kanssa laulettiin "tip-tap-tip-tap" :)


Mikä on Sinun suosikkijoululaulu?

3 kommenttia:

  1. minun ehdottomat lempparit on en etsi valtaa loistoa sekä tulkoon joulu!
    aloittaisin joululaulujen kuuntelun jo hyvissä ajoin marraskuun puolella, mut mies on asettanut tiukan joulukuu-rajan:D
    söpö pieni tonttu!

    VastaaPoista
  2. Oi, ihania nuokin! Parasta on kyllä se, että eri joululauluja on niin paljon, että niitä voi kuunnella kauan kyllästymättä :)
    Ihanaa, että joku muukin on yhtä joululaulu-hullu :D

    VastaaPoista
  3. Hei tonttu-ukot hyppikää: "hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä..."

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.