maanantai 20. joulukuuta 2010

4 yötä jouluun on...


Jouluviikko on täällä! Hyörinä ja pyörinä alkakoon todenteolla!

Eilen kasattiin ja koristeltiin kuusi. Kyllä, meillä on tekokuusi. Se on perfektionistin unelma, kun saa asetella oksat miten haluaa ja koristeetkin menee juuri oikeille kohdille :) Koska haluan laittaa kuusen jo näin aikaisin, todettiin tekokuusen olevan parempi vaihtoehto. Aikaisempina vuosina meillä on ollut sellainen pieni tekokuusi, joten samalla linjalla jatkettiin suurentaen vain kokoa.


Koristelussa rakastan kimallusta! :) Pääosassa on kahta erikokoa olevat hopeiset pallot, mattana, kiiltävänä ja glitterinä. Mausteena pinkkejä palloja ja rusetteja.
Muuten harmooniseen kokonaisuuteen tuo lisänsä "vuosipallot". Vuodesta 2006 ollaan ostettu joka joulu uusi koriste, joka sitten muistuttaa siitä vuodesta.

Vasemmalta myötäpäivään:
2006 Pakkasketju-lasipallo
2007 I <3 NY muistoksi joulusta New Yorkissa
2008 Mopsi sukassa :) Muistoksi Rufuksen ekasta joulusta
2009 Valtava valkoinen hilepallo, muistoksi raskausmahasta :)

Tänä vuonna hankittiin tietenkin muisto Pihlan ensimmäisestä joulusta. Etsystä löytyi ihana myyjä, joka kustomoi meille oman koristeen, siinä lukee Pihlan 1. Joulu :) Nauha on "muistoesine" sekin, nimittäin Pihlan Ruskovillan silkkimyssyn nauha :)
Tänä vuonna tuli muitakin uusia koristeita, glitter-porot ja lasilinnut. Lasikoristeet hieman pelottaa, että ovatko vielä jouluna, saati ensi vuonna, ehjiä, mutta vielä ei Pihla ainakaan ole ollut kovasti kiinni kuusessa.

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis kuusi, nuo pinkit pallot on suloisia :) Kiva idea muuten nuo vuosipallot (ja varsinkin se raskausmahapallo :D ), tälle vuodelle saatetaan olla jo myöhässä mutta josko mekin ensi vuodesta lainattaisiin tätä ideaa... :)

  Meille tulee tänä vuonna oikea kuusi. Saa nähdä, minkälaisen yhtälön yksi kuusi, yksi utelias vauva ja kaksi kiipeilyyn mieltynyttä kissaa saavat aikaan.... Ihan kaiken varalta: mistä noin kaunis tekokuusi on löytynyt? ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvät ideat kannattaa aina "varastaa" :)

  Meidän kuusi on Silver Bell-merkkinen, Plantagenista ostettu. Samaa merkkiä on Bauhausissakin, sieltä oli edellinen, sama merkki mutta pienempi. Oon kyllä tosi tyytyväinen, riittävän aidon näköinen on kuusi.

  VastaaPoista
 3. Noi vuosipallot on todella hyvä idea!!!

  Kaunis kuusi, ja kuten sanoit, riittävän aidon näköinen! Ja vielä hyvällä maulla koristeltu!

  Hyvät Joulut teidän perheelle!!

  VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.