lauantai 18. joulukuuta 2010

6 yötä jouluun on...


Jouluun ja joululahjoihin tuntuu vahvasti liittyvän käsintekeminen. Mistähän se johtuu?
Joulun alla myyjäisiä on joka nurkassa, jossa myydään kaikenlaista käsityötä ja käsintehtyä. Ja monet tekevät myös itse.

Ja lapsethan on tässä asiassa ihan parhaita, pienillä kätösillä tehdyt lahjat taitaa olla niitä kaikkein rakkaimpia monille saajille.

Tämä onkin yksi syy lisää miksi tykkään joulusta. On ihanaa, että edes jouluna käsillätekeminen on kunniassa. Ehkä se johtuu siitä, että käsityönä tehdyt tuotteet on kalliimpia ja jouluna ihmiset viitsii/haluaa panostaa enemmän lahjoihin. Oli syy mikä tahansa, on se tosi kivaa!

Itse annan nyt toista kertaa itsetehtyjä joululahjoja. Tää mun uusi väkertelyinnostus alkoi raskauden myötä, se kuuluisa pesänrakennusvietti :) Joten viime jouluna paketteihin tuli sukkia ja muuta pientä. Tänä joulunakin osassa paketteja on jotain itse tehtyä, mutta ei suinkaan kaikissa :) Olenpa tehnyt ihan uudenkin aluevaltauksen! :) Niistä enemmän kun lahjat ovat saajiensa hellässä huomassa.

Siihen asti saatte ihmetellä mitä näistä materiaaleista voisikaan saada aikaan.. Ei nuo suinkaan tule kaikki samaan tavaraan, älkää pelätkö :)


Annatko/teetkö sinä käsitöitä lahjaksi?

1 kommentti:

  1. Vaikken kerkiä nyt omaa blogiani päivittämään, niin tartuin haasteeseen ja vein kirpparille tarkoitetut vaatteet pelastuarmeijalle. Oikein mukavaa joulua teidän perheelle!

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.