tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulu meni jo

Siinä se sitten meni se joulu. Onnistuneesti tuli vietettyä pyhät, Pihlan ensimmäinen joulu oli mitä mainioin.

Vietettiin aatto omassa kodissa, puitteet oli  kauniit, Mikko laittoi kystä kyllä ja kaikkien mahat tuli enemmän kuin täyteen. Pihla oli hurjan reipas ja viihdytti porukkaa koko ruokailun ajan :) Syötiin oikein pitkän kaavan mukaan, mikä oli varsin mukavaa, yleensä kun tulee syötyä niin hirveällä tohinalla.



Ruokaillessa ja seurustellessa menikin sen verran aikaa, että tohinalla jaettiin ja avattiin Pihlan lahjat ennen tytön nukkumaan menoa. Ja niitä lahjoja kyllä riitti! Toivotuista lahjoista saatiin suurin osa ja vielä niiden päälle yllätyksiä. Huh huh sanon minä, saattoi olla muutama lahja liikaa, mutta minkäs teet... :) Pihla ainakin tykkäsi, välillä näytti niin kuin se olisi jotain tajunnutkin tilanteesta. Ainakin paperit ja narut oli kivoja :)


Yksi Pihlan suosikkilahjoista oli kummitädiltä saatu kurkkaava kettu-lelu. Meidän muskarinopella on sellainen nukke, joka aina muskarin alussa kurkkii vauvoja. Pihla tykkää siitä ihan hirveästi, joten kummitäti sai hienovaraisen vihjeen lahjanhankintaan :)


Saatiin me aikuisetkin lahjoja, niitäkin ehkä hieman liikaa... Mikon suosikkilahja oli ehdottomasti iPad, mun ehkä kauneushoito- ja kynsilahjakortit sekä Bind it All-kone. Niin ja Mikolta saatu "Seuraava maksaa-luottokortti" alennusmyyntiostoksille :)

Joulupäivänä otettiin sitten suunta Kausalaan, jossa juhlittiin uusi kierros isäni, siskoni ja tämän miehen kanssa. Ja lahjoja tuli lisää :) Oli ihana käydä maallakin joulua fiilistelemässä, siskoni mökki oli mitä suloisin.


Vielä Tapaninpäivänäkin juhlittiin, joskaan ei enää niin perinteisellä kaavalla, tilattiin pizzaa :) Siskoni ja veljeni puolisoineen tuli vielä Tamperelle äitini luokse ja jaettiin loput lahjat. Lahjat oli kuin 80-luvulta konsanaan, siskolle mikroaaltouuni ja veljelle limsakone :)

Oikein ihana joulu oli siis. Kyllä näillä fiiliksillä ensi vuoteen jaksaa :)

Muistakaa osallistua arvontaan!!

3 kommenttia:

  1. suloinen pihla!
    ja oi miten ihana tuo kurkkaava kettu!
    onko sulla mitään tietoa mistä kummitäti-tonttu on sellaisen löytänyt?:)

    VastaaPoista
  2. Kummitonttu löysi kurkistuslelun Suomen kädentaidot messuilta, siellä myyjältä Taikaviitta. Myyvät tuotteitaan täällä Tampereella Tallipihalla.

    VastaaPoista
  3. suuri kiitos vastauksesta!
    me ollaan tulossa tampereelle tammikuussa, kun mulla on luentoja siellä. sitten siirikin toivottavasti saa oman kurkkaavan ketun! :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.