tiistai 8. maaliskuuta 2011

Maaliskuun naiset

Tänään on mun vuoro olla sankari. Täytän 28 vuotta (joo, mun syntymäaika on 8.3.83 ;) ). O-ou. Miten tässä näin kävi? :)
Maaliskuun syntymäpäivä siirtyy meillä äidiltä tyttärelle, oma äitini juhlii syntymäpäiväänsä 16.3 :)

Siinä ollaan, minä kutakuinkin 1-vuotiaana ja Pihla minuutilleen 1-vuotiaana, 2.3.2011 kello 08.53 :)

Koska omia synttäreitäni en liiemmin juhli (kakku on kiitos surkeiden sattumusten sarjan, palaan siihen myöhemmin..), palataan ajassa taaksepäin. Pihlan virallisena synttärinä 2.3. juhlittiin kavereiden kanssa, Pihlan ensimmäiset lastenkutsut :)

Tarjottavat koostuivat pääasiassa samoista asioista kuin ensimmäisissä juhlissa, ainoastaan kakku oli erilainen ja lisänä olivat hedelmäcocktailit pienimmille kakutta juhlineille. Tein elämäni ensimmäistä kertaa ihan itse sokerikakkupohja ja kas, se onnistui. Vähän kyllä jännitti. Kuorrutus ei sen sijaan onnistunut, suunnitelmat oli jotain ihan muuta, mutta tämä tuli hätäratkaisuna.

Kakussa koristeena lippunauha, jossa lukee Pihla. Idea täältä.

Vintage-teema jatkui näissäkin juhlissa, samat koristeet olivat käytössä. Oman lisänsä toivat tuunaamani hatut, jokaiselle lapselle oma. Pihla antoi omansa olla päässä juuri tämän kuvan oton ajan :)
Ystäväni poika, juhlien junnu, oli myös pukeutunut teemaan sopien, "kraka" ja kaikki :)


Lahjoja tuli näissäkin kemuissa hurjat määrät. Ihana ja äärimmäisen taitava ystäväni Lau oli tehnyt Pihlalle käsittämättömän hienon kalastussetin, magneetilla varustettu onki sekä kaloja ja simpukoita. Käykääpä kurkkimassa Laun blogia, sinne ilmestyy asiaa kyseisestä setistä piakkoin... Mikko tykkäsi erityisesti tästä lahjasta, heittäytyi vallan leikkimään. Pihlan suosikkeja taisi olla nuppipalapelit, itse ihastuin vaatteisiin :)



Tänään on myös muiden vuoro olla sankari. On naistenpäivä.


6 kommenttia:

  1. Hei sankaritar! Paljon onnea ja hyvää mieltä synttärien ja naistenpäivän johdosta! Ja kiitokset kemuista, mukavaa oli!

    VastaaPoista
  2. Paljon Onnea synttärisankarille! :)

    VastaaPoista
  3. ihanaa syntymäpäivää ja naistenpäivää kans:)

    VastaaPoista
  4. Hyvää synttäriä, "teinari" ;D ja mukavaa naistenpäivää!! :)

    VastaaPoista
  5. Milla; kiitos :) Jos en iältäni, niin ainakin mieleltäni ikuinen teini :D

    VastaaPoista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.