torstai 7. kesäkuuta 2012

Sekaisin väreistä

Remontti uudessa kodissa etenee mukavaa tahtia ja viimein ollaan siinä vaiheessa, että saadaan alkaa laittaa uutta pintaan.
Vaikka yksi mehukas osa remontointia onkin se kun vanha tapetti irtoaa isoina paloina(!!) on se silti niin turhauttavaa, kun mikään työvaihe ei aluksi ole edistystä, vaan päinvastoin "hyvien" pintojen tuhoamista.

Mutta nyt on tuhot tehty ja voidaan kulkea kohti uutta.
Tai melkein uutta. Sillä harmaasta en luovu. Vanhakin koti oli harmaalla väritetty ja sama linja jatkuu uudessakin. Mutta sentään jotain muutakin väriä tulee joukkoon, eikä vaan mustaa ja valkoista.


Semmoisia. Nyt kun ne kokoaa tähän yhteen niin aika yksitoikkoiseltahan tuo näyttää, mutta voihan sitä kutsua johdonmukaisuudeksi ja eheäksi kokonaisuudeksi :)
Näitä värejä löytyy siis keittiöstä, olohuoneesta, työhuoneesta ja meidän makuuhuoneesta, toiset seinillä, toiset aksenttiväreinä huonekaluissa tms.

Mutta Pihlan huoneessa päästetäänkin sitten oikein kunnolla värit valloilleen.
Jotain tämän suuntaista.


Valkoisten seinien, katon ja lattioiden sisälle tulee värien kirjo, ihania kirkkaita purkkapallovärejä. Tätä sisustusta odotan ehkä eniten, viimeinkin pääsen toteuttamaan kauan muhineita ajatuksia lastenhuoneen sisustuksesta!!

Toinen haavemaa ja unelmien sisustuskohde onkin sitten ihan minun oma. Nimittäin askarteluhuone. Ja siellä aion toteuttaa sellaisia sisustusunelmia, joita en muuhun kotiin halua. Kaikki alkaa tapetista, jonka tunnelmassa koko huone rakentuu toivottavasti ihanaksi unelmahuoneeksi.

Pip Studion Shabby Chic-tapetti

Tästä se lähtee.
Seuraavaksi ajatustyö siirtyy luvallisesti sisustuspuolelle. Fyysisesti siirryn maalaamiseen, sillä sitä pinta-alaa kyllä löytyy aikalailla seinistä ja lattioista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.