tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hiljaa hyvä tulee ja hyllyt irtoaa

Johan tässä kohta on vuoden verran oltu uudessa kodissa ja viimein hissukseen asiat löytävät oikeat paikkansa.

Esitellessäni viime syksynä kotimme alakertaa purin ahdistusta oudoista pikkuhyllyistä, joista toisille ei vaan löytynyt järkevää käyttöä. Vieläkin mietin mihin tarkoitukseen moiset on tehty, mitä ne keittiövalmistajat niille haluaisi laitettavan?!

No, läpi talven niiden kanssa tuskailtiin, kunnes pari viikkoa sitten miehellä syttyi lamppu: niiden irti saamiseen on kuin onkin näppärä työkalu. Pelkkä uuden työkalun osto olisi lienee ollut miehelle riittävästi, mutta minä nautin lopputuloksesta.

Alkuperäinen haave hyllyjen käytöstä toteutui, kun vain muutama jätettiin paikalleen ja keittokirjat pääsi nätisti riviin.

Nyt kun löytyisi vielä työkalu ja inspiraatio miehelle tehdä alimmalle hyllylle veitsille teline... Ensi keväänä sitten esittelen sen ;)

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, mikä moinen ärsyttävistä hyllyistä päästävä taikatyökalu on. :D Meillä on keittiössä kaksin kappalein moisia pikkuhyllykköjä turhaa tilaa viemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli niinkin yksinkertainen taikakalu kun saha :D No, ei ihan tavallinen kuitenkaan, muistaakseni puukkosaha nimeltään. Sellainen, jolla saisi vaikka keskelle seinää reiän.
      Irrotusprossessin aikana paljastui, että hyllyt oli kiinni vain puutapeilla neljästä kohtaa. Joten melko iisi homma :) Ehkä tavallinenkin saha olisi riittänyt?! ;)

      Poista

Ihanaa, kun kommentoit. Mai tykkää.